Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte licni primjer i to će biti dovoljno da vam vjerujemo da nije politikanstsvo
lahko je nerki traktora ima
@Union jel moguce da ste toliko naivini. Pa tacno ovce narod. Druze ba, ovi ni kad je normalno ne zive od plata. Ona je nebitna sta sve funkcija nosi. Koje stimanje tendera talove usluge placene za radna mjesta. Ne mogu da vjerujem s kim djelim drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Imaju evropske plate, dok obican narod moze samo sanja tih 800 KM s' kojima bi ovi lopovi pomrli od gladi. Vise od dve decenije zive na tudjoj grbaci. Pogotovo opozicija koja nema nikakav uticaj, a imaju plate kao da nesto odlucuju.
napravite jos vise nereda u drzavi. prvo pausali, pa onda reprezentacije,odvojen zivot naknade u uo i no, naknade za komisije, sluzbena putovanja...... plate diraju samo neozbiljni. tako izbore niko nece dobiti.
Ma ovdje treba prepisati Njemački zakonParlamentarci imaju dvije prosječne plate ministri tri a presjednik vlade 4 prosječne plateKako se ekonomija bude razvijala i povečavala tako če i njima povečavati plateTrudit če s da sa ekonomski mjerama povačevaju BDp i tako sebi povečavaju plate.....
Parlamentarcima treba ukinuti plate totalno. Ionako ništa nisu ni radili, kad bolje razmislim, trebali bi uplaćivati barem minimalac mjesečno u fond za pomoć radnicima koji su ostali bez posla.
A sto ljudi imaju kredite. To vas ne zanima. Mislim da zbog ovoga gubite izbore
Niko ne može živjeti sa 800 KM. Povećati svima na najmanje 800KM.
parole, parole samo parole ...kao u pjesmi
kako imaju samo vremena da se naprdjuju ... samo nesto lupaju i predlazu a sami znaju da od toga nema nista ..... jer nisu iskreni ... pa njima jedna placa ovakva u parlamentu moze biti 1 godinu solidnog zuvota ..... bila je BIH i rnaije u krizi 2014 kada su vladali, sto nisu smanjili place sebi ....
SD su najjači demagozi na političkoj sceni. PRVO LICE JEDNINE NJIHOVA JE IDEOLOGIJA.
Kod Tita je islo 1:4. NSS-VSS. Maksimalno 1:5 Dakle fizicki radnik 400 KM direktor/parlamentarac 2000. U vanrednim situacijama kao sto je ova islo se “SVI NA KAZAN”. Dakle nema omjera.
@MEVLIDA postavi link na zakon ili bar broj službenih novina iz tog perioda pa ćemo ti vjerovati
:D ovo isto ko da su im rekli ajmo ko je krao i lagao nek ustane ili nek zauvijek sjedi .
Sad odjednom mogu zivjeti sa 800 KM, a do sad nisu mogli ni sa 5000 KM mjesecno. Postavljali sebe u raznorazne komisije, sjedili na dva drzavna radna mjesta, dizali kredite i sl. Sve im malo bilo.
Ko ce dati primjer....oni koji imaju 5.000 KM i iznad....Mi smo onda bas naivni i definitivne budale kada i komentarisemo ovo. Njima je 1 KM kao obicnom covjeku citav licni dohodak. Ne brinite se za njih, ostat ce oni na istom a nama...uzet ce oni i minimalac pod “okriljem parlamentarnih procedura”.
Sebi,nisu samo srbi nego i veliki hrvati i jos veci bosnjaci
Koja prodaja magle samo lud covjek moze pomisliti da bi oni srbi.mogli toliko smanjiti plate ili ukimuti benificije,ali neka oni su kao predlizili,fuj koja ublehaska stoka.
Naravno da mogu sta su oni bolji od nas i to da im bude uracunat u to i prevoz i hrana kao i nama