Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto dragi, Safete, zasto?!
Gdje je Enes Begović, Gdje je Šerif Konjević, Gdje je Zdravko Mamić, HALO LJUDIIII !!
Gdje je Enes Begović, gdje je Šerif Konjević, gdje je Zdravko Mamić???????????
Dosta mu sto zivi i radi u Veneciji jos bi i ovdje nekome mladom uzeo platu. Bravo za stranku.
U cvijetu mladosti. Tek mu je 78. Vrijeme je da pokaže svoje kvalitete, da konačno skinemo ove starce od preko 120 godina.
HAHHAHAHAHAHAHAHA.....HAHAHAHAHAHHAHHHAAH....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Postovani, vas kredit je umanjen za 1 KM po osnovu mjesecne naknade za koristenje mobilne mreze koja je uvedena od 1.7.2022. Postovani ne iznenaduju me vase naknade s obzirom da sam u zemlji u kojoj se internet kupuje na grame Skidate mnogo i bez naknada kupio sam turist paket i receno mi je da cu imat i ternet 30 dana medutim interneta je nestalo nakon 12 dana