Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamaranje nebitnim, trivijalnim stvarima i sklanjanje pozornosti sa stvarnih problema naseg drustva i svakodnevnice.
@lorde88 ovo je nase drustvo i nasa slika. I onda odu neki fasisti u Evropski parlamemt i kazu da zene u Bosni su marginalizirane, placaju im da nose hidzab, ili ih salju u ISIL. A mi idalje smatramo da je trivijalno odati priznanje zenama kao sto su ove...sve je to slika i prilika nas i naseg mentaliteta.
Zbog toga što se već dugi niz godina ne zamaramo "nebitnim, trivijalnim stvarima" tako nam je danas kako jeste. Politika i međusobne "razlike" su bitnije od svega pa čak i od hljeba koji djeci nekad nemamo dati. Pogan smo mi narod. Sami smo sebi najveći dušmani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocemo hajriju gegaj na novcanici od 50
Stari Most - Mostar Kula Zmaja od Bosne - Gradačac Stari grad u Jajcu Kula Herceg Stjepana Kosače - Blagaj Stari grad - Počitelj Gradska vijećnica - Sarajevo Kozija ćuprija - Sarajevo Latinska ćuprija - Sarajevo Nekropola sa stećcima - Stolac te mnoge druge građevine kojima smo bogati i naravno bez vjerskih objekata (osim ako su u sklopu nekog od kompleksa )
Stavite slike zivotinja, biljaka, planeta... da se ne svadjamo jeli osoba na novcanici Srpske, Hrvatske ili Bosnjacke nacionalnosti.
Eeeee drug moj, ima i srpskih životinja...
a zeljka (cvili) cvijanovic?
Nju na kovanicu od 5 pf
@ser_oliver Umanjit i da se djeca manje plase
Prijedlog za največu novčanicu KOSOVKA DJEVOJKA https://static.klix.ba/media/images/vijesti/180327061.1_xl.jpg?v=3
pogledati link to bi bila najljepsa novcanica u Evropi a i komsije bi bile zadovoljne https://static.klix.ba/media/images/vijesti/180327061.1_xl.jpg?v=3
A sta je sa nasim casnim i vrijednim zenama Srpkinjama? Dusanka Majkic, Zeljka Cvijanovic i gospodja Dodik- vrlo lijepe dame za novcanicu. Ne moze takva diskriminacija da se desi. 😂😂😂
U cemu trebamo pratiti Rusiju jest zatvaranje nevladinih pederskih organizacija i hapsenje njihovih predstsvnika. Oni nam ovdje preko svojih evropskih finansijera donose pederluk, razvrat i sve najgore po ovo drustvo.
Daj bar stavite sta lijepo a ne ove prahistorijske slike
Hocemo Bakira ,Covica i Dodika na novcanici ili na kovanicama umjesto goluba
Dodika staviti na najveću novčanicu pošto ima najveću glavu.
Daj novcanice, boli me mudo ko je na njima
I ja sam za to da budu koke na novčanicama,ali dobre koke sisate u toplesu
Dobra vam je ideja, respect, zašto da ne. Ali imamo mi i prečih problema u državi kojima se možemo baviti i individualno i u udruženjima. Drago je i Bošnjaku i Srbinu i Hrvatu kad' vidi rahmetli Musu Ćazima Ćatića sa fesom na glavi, pa valjda možete i vi da pričekate neka malo bolja vremena.
Hoćemo malo socijalne pomoći sa biroa usranog za raju koja neradi nigdje!!.
SOC leglo zla, dzehenemsko dno vas ceka i jedva cekam da vas vidim u njemu
treba skinut onog Musu sa fesom(izgleda ko usrrana osmanlija kad nabije fes) sa 50 KM i staviti neku damu, naravno koja je bez hidzaba ili feredze
treba ti majku u erotiku staviti
Ispravka. Autor teksta kaze da kad je Adela Bar zavrsila skolu, zene u BiH se tek pocele da opismavljaju. Istina ali ne sve zene. Nepismeno je bilo lokalno, autohtono, stanovnistvo. Inace ta je karakteristika jos dan danas prisutna na Bosanskim prostorima. Sve nabrojane zene, osim partizanke Vahide, nisu pripadnice autohtone Bosanske populacije.