Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko li je dobio pinku ovde ? Putevi korupcije su nevjerovatni ! Tako vam i treba
cuj \"smjesna\" tenderska procedura pa ne ucestvuju na njemu !? ovima iz egipta ocito nije smjesna pa ce strpati dvije mega marke u svoj djep.
EVO RJESENJA! ISKORISTITI NADOLAZECU NAFTU IZ TUZLANSKIH RESORA ISUSITI PANONSKA MORA I JEZERA(VAPORIZIRATI) A PREOSTALU SO ISKORISTITI ZA POSIPANJE PUTEVA-PATRIOTSKI A EKONOMSKI ISPLATIVO
@sol mozda na tvom zrikavskom :) ja budale iz krsa mila mati
nije so, vec je SOL. stoko nepismena.
treba uvoziti ovu sol iz republike hercegovine, ona je najkvalitetnija.
Ovo se već godinama dešava! Ja se sjećam da je jedne godine granulacija bila u pitanju, pa je Solana odbijena, mada su nudili da so ponovo procesuiraju so, nisu mogli naknadno, jer su tu granulaciju prijavili na tenderu!? Ma ovo je užas. Meni su najgori ljudi koji ili neće da glasaju ili glasaju zato što je neko njihov bez obzira na razvojne programe ili korupciju. Tako smo izgleda i zaslužili!
Silajdzic lobira za glavni grad u kome je diplomirao islamsku teologiju, pa nece valjda pare davat bosanskom gradu Tuzli? Pitajte ga koliko \'\'studenata\'\' i gorila cuva guzicu njegovog sina u Londonu i koliko njegovi feuderalni poreski obveznici placaju cuvanje guzice njegovog Mirze
@Role - Sipaj ti svoju so i propagandu po Tuzli... Eto ti si patriota i dobar covjek jer svog komsiju hoces opljackati prodavajuci mu so po vecoj cijeni nego onu valja dovlaciti cak iz Egipta?????????
Jarane ti ocito mislis da bi ti bio raj sa Miloradom Dodikom a nesto ne vidim da je napravio Njujork od tzv republike shumske :D Pravi si onaj nacionalni retard
Hahahaha.. Čuj, u Sarajevu sve ceste popravljene!! Hahahahaha.. E moj ti @role...prođi tranzitom pa da vidiš...il\' idi do Dobrinje! Uhh, što se ismijah!
odmah zabraniti ovakvu glupost i poceti razvijati domaću privredu!
GLUPI NARODE,GLUPLJI SI OD NAJGLUPLJIH...!!!
@ROLE I NAMA NIJE NISTA BOLJE.I MOJA BUDUCNOST JE NEGDJE U INOSTRANSTVU.
hahahahahahahahahahahahaha ja drzave i kurrcca. pa ovi nasi domaci talibbani i mudjoosi su mafija da bi im i sipttarska mraka pozavidjela. razyebat ovo pod hitno sve. hebo ovu drzavu. ako me vec neko treba zakidat krast i buddalom pravit nek me krade moj a ne ovi prljavi periguuzi.