Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte orenje srbin pravi pas dodik se sa silajdzicem dogovori i proda nasu policiju i svaki dan sjedi njim po nekim sastancima snsd je propast rs i bih
Ambasadore mi te cekamo samo a budi i ti spreman, cetnicki noz nikada ne miruje
UBIJ SRBINA
Pa Eneze idiote taj isti Obren je 92 tjerao Muslimane iz Doboja a ovi sada glasaju za njega!!! A o cemu ce drugo Musliman da pocne pricati nego o ubijanju... Samo to tome mislite, stoko mudzahedinska!!!
Sta predlazes dobojlijo? Mozda da pobijete Muslimane pa da ne glasaju vise ni za koga? Rajko nezavisni socijaldemokrato ne razumijem zar je zabranjeno ici na otvaranje obnovljenih dzamija koje ste nedavno srusili?
Silajdzic u SDA? Bio mozda prije ali sad je to nova koalicija ... E moj Rajko, fakat ni tebi nije lako. Trebas ti biti ti 24 sata dnevno ...
Pa cijeli grad zna da Muslimani u Doboju glasaju za SDS tj Obrena Petrovica...
Klasicna izdaja..