Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi imamo krizu indentiteta a ne bosnjaci hahahahahahahahahaha svasta p... rodi ako su to normalni ljudi ....
Servi su sluge i imaju kompleksi krizu identiteta. Dodik je č.e.t.n..i.k.
Zasto vlah danas nesmije reci da je vlah vec mora reci da je srbin a uopste nije srbin ili je sramota ih reci da su vlasi a sve vlaske slave a ne srpske? U Bosni ima mozda 5 % srba i nista vise.
Dodik će graditi bolju budućnost tako što će svom sinu dati još koji kredit od nekoliko milijuna. A ti Bubo što hoćeš da namećeš kako će se tko nacionalno izjašnjavati, moraš znati da je to krajnje neprimjereno i odraz elementarne nekulture. Osnovno ljudsko pravo svakog čovjeka je da se izjasni kako hoće. Ne znam što ti je to toliko bitno.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\".
jeli crijepobacaci kojeg vraga pisete RS sa PC i to par puta? ako tezite cirilici pisete je ali nemojte mijesati u.cero vam bajro
@muhace u pravu si ali nije glupost.Vi ste sve poceli od rata pa do pojave hrvata i srba u BiH I naziv Bosnjak je potekao od koliko se sjecam naseg najveceg akademika Muhameda Filipovica.koji je zamislio da mi budemo svi Bosnjaci jer istorijske cinjenice ukazuju na to.Vi to niste prihvatili a mi naravno po sili kako bi vam parirali.
@Bubo ne znam jesi li svjestan gluposti koju napisa, cuj \"bosanski katolici\" druge tretiras tako a sam sebe smatras bosnjakom, javi se kad bosnjaci dozive punoljetnost kao narod, vidi se da nisi los covjek samo si malo previse ispolitiziran pozdrav svim ljudima dobre volje!
MOJ TI K.U.R.A.C BIO TATA.
\"SNSD vodi politiku mira, a ne rata\" ??? žalosno, koga oni misle varati?
Pitaj svoju babau, ona zna, sama ih je skidala....
@Mackice hoces mi pokazat kako se skidaju dimije.
@Cp6o.PC Pa sta? Ne slazem se sa mnogo toga sto se desava u Sandzaku, ali je..bi ga....kad moze u BiH, sto ne bi moglo i na Sandzak????
Poslanik u Skupštini Srbije i nosilac izborne liste \"Bošnjačka lista\" Esad Džudžević izjavio je da muftiji Islamske zajednice u Srbiji Muameru Zukorliću \"odgovara atmosfera haosa, mogućih incidenata i stvaranja paralelnih institucija u Sandžaku\". \"Zukorlić je generator svih mogućih podela i omraza koje postoje, naročito u poslednjih četiri-pet godina, u svim sandžačkim sredinama\", rekao je Džudžević za televiziju Tutin.
Ismar Abdulah Žiško, koji je zaposlen u Federalnoj direkciji za civilnu avijaciju (FED CAD) - Centru kontrole vazdušnog saobraćaja u Sarajevu, pripadnik je vehabijskog pokreta i blizak pripadnicima radikalnog islamskog pokreta u Kataru, piše \"Glas Srpske\".