Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo odjednom ima potrebu sa poštovanjem Ustava i odjednom mu je Ustavni sud ruka za koju se hvata za pomoć. U oktobru trebamo zajedno sahraniti SDA/SNSD/HDZ, kao i korumpirane hinjave uhljeb demagoge poput DF-a, SBB-a i SDP-a.
Pardon, u novembru, kriminalni ološ je odgodio izbore.
@Realismo tako je,bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je apsurd. SNSD upuće nešto SUDu čije inače odluke ne poštuje!
Zuti ti i zena tvoja kocite sve u ovoj zemlji..Otkako je onaj Tihic rahmetli umro ti si se nafurao sa svojom orincez iz Sandzaka nanio stetu muslimanima u BiH..ne vidzenu..Na sve strane pljacke kao prije 100 godina negdje daleko ,a ti palamudis iz neke rupe nove sta-kako..nemas ti mozga ni autoriteta nikom nista da kazes.
Jao jeftinog spina, pa sce što vi iz snsd-a kažete je suprotno!
Uredno ce ih odbiti a do odgadjanja nije trrbalo doci da je Premijer Tregeltija veliki snsd strucnjak sa Sefom rijesio novac za izbore.. sami sebe lazu .. kao sto rece Dobrica Cosic za svoj narod .koliko ga je laz puta spasila ..
Dodik krši sve jer kad je izabran položio je zakletvu a gro stvari koje radi I priča ne poštuje zakletvu
Meni je srce puno kad vidim da se SNSD obraca Ustavnom sudu BiH, kako se ta institucija postuje prije svega od strane SNSDa.
igre su pocele ... idemooo
Bas me zanima kako da Nasa stranka uzme vlast u Bosanskom Grahovu, Drvaru, Glamocu, Bosanskom Petrovcu gdje ima Srba, a Predrag Kojovic je Srbin, i zasto svojom FGR pomirljivom pricom ne mogu privuci glasove Hrvata iz Tomislavgrada i Suice, te glasove Srba iz Drvara i Bosanskog Petrovca? FGR tipa Irme Baralije sluze za dijeljenje Bosnjaka u Mostaru, dok su Hrvati jedinstveni oko HDZ-a i Covica.
SDP i Nasa stranka nemaju sanse u bosnjackim opcinama tipa Jablanice, Konjica, Teocaka, Srebrenika, Bugojna, Travnika itd. Te opcine zapravo Niksica i Kojovica ne zanimaju jer tu nema novca. Novac je u Sarajevu i tu je bitno da FGR uzme milijardu KM budzeta. Komsicu nisu oprostili gubitak vlasti, jer kad Kanton Sarajevo izgubis, izgubio si sve.
Evo sad je i dodo privremno preso na stranu dobra....na stranu buducnosti bih....Izbore ne odgadjat....sto prije da se odrze izbori da narod ne zaboravi respiratore i fadilovu izjavu;odabro sam srebrenu malinu jer mi je naziv te firme nekako zvuco egzoticno....Narod brzo zaboravi....zna to sda....svi su senilni izgleda kao penzioneri.....Sto prije odrzat izbore i porazit sda i sada i za dva ljeta i oslobodit zemlju!
FGR se podijelio u Opcini Centar, SDP se zalaze da Denis Challenger bude, sto se nije svidjelo Pedji Kojovicu. Znaju dobro Kojovic i Niksic da SDP ili NS nikada ne mogu npr u Travniku, Bugojnu, Busovaci i tim mjestima uzeti vlast, niti ih to interesuje, vec opcina koja vrijedi vise od 10 drugih opcina u FBiH. Cijena zemljista, poslovni prostori u Opcini Centar neprocjenjivo. To ti je FGR Republika Sarajevo
HDZ sigurno gubi vlast u Varesu. Moguce da ce HDZ i u Stocu sada vlast izgubiti, jer CIK vise nije njihov pa ne mogu namjestiti izbore. Cuj da Boskovic nacelnik opcine Stolac bude ujedno i predsjednik opcinske komisije CIK-a. To je apsurd. Nema vise SNSD bugarskog voza da pokradu izbore kao 2014 i 2016. SNSD je u konstantnom padu nakon prevare 2006 sa nezavisnoscu rs-a i prodajom Telekoma. Dodik ih je zbog pandemije u bankrot odveo
Gubi hdz i kiseljak
Posadi se na glavu ali se izborni listići neće više štampati u Laktašima!
Eh da dodje dan da nesto SNDS uradi kako treba.