Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Dodiče,idemo po veliku republiku srpsku
Dodik ce s*** i RS i BiH, steta samo naroda, ali sami biraju.
Koja tuga i muk i sarajevu zbog ovoga HAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
Ne vjeruj sve mu nanjusis. :) Muk i tuga je jedino sinoc bila u stapu SNSD-a, nakon sto su se ugasile kamere i prestali njakati onu cuvenu Ne pomaze voda majko sa korita ivanova...
Ja ne znam protiv koga su protestovali u februaru kad zele da ih isti vode.
U Banjaluci u parku, 100 metara od zgrade vlade konstantno neko protestuje, skoro svaki dan. A isto vazi i za Federaciju i oni su izabrali ista govna.
Uh, a onih 100000 ljudi sto su protestovali, mislis da je njima dobro kao tebi sto radis kod Bakira Izetbegovica i on te placa ukradenim parama od gladnih usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nakon ovog pročitanog, ništa me ne iznenađuje, ni od političara, ni od naroda http://aura.ba/article.php?article_id=6573
samo se na balkanu lopovluk nagradjuje
Pa i RS i FBiH je izabrala lopove opet, nema razlike medju narodom. Ja ne znam protiv koga su protestovali u februaru kad zele da ih isti vode.
@franzk6... Kao prvo, nisu zupanije, nego kantoni. Neustavno je nazivati ih zupanijama, jer zupanija je okrug, a kanton je kanton. Zovete li svicarske kantone zupanijama? Nego, shodno zupanijama u RH, tako ste prozvali i kantone u BiH. Da su pravi Hrvati svoje zupanije nazvali karinama, tako bi vi zvali ove u BiH. Ali, mozda si i Srbin. Ako je tako, sve ti oprastan, jer si po defoltu zadojen. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
duduk prop'o k'o stari kauč ... :D