Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da ispostujes svoj potpis gdje si potpisao da BiH ide ka NATO-u pa poslije cemo o dogovoru ove troice idiota. Tvoj potpis je ipak par decenija stariji od ovog “dogovora”. Po redu, nemoj preskakati
Pc je financijski u kolapsu, jos jedan mjesec ovakve blokade i sve staje. Ja ti savjetujem Nebojsa, da pocnes organizovati koncerte Baje pod satorima, sa specijalnim gostima Dacic kao trbusna plesacica, Vulin kao medjed, Ivancov kao pijani klovn a Labelo kao Crvenkapica. Ima da napunite budzet dok si rek’o keks.
Nemoj da netko slučajno napiše "" VOJVODA""
ma sve su to ljigavci stranacki ... svi... ko ce blokirati sta a primaju place od 5 do 15 tisuca KM, komisije i slicno... nisu budale, jos ovaj mandat i osigurali su da im pra pra pra unucad zive ko lordovi
Nisam ptica zloslutnica ali problem tzv. r.s. se neće moći riješiti mirnim putem.
Omeksacete vi jos, nema para za penzije i budzetske korisnike , crkavica obecana iz Srbije nije ni za dorucka a trebate Sarajevo da bi se opet zaduzili i tako odrzali na vlasti.
Nestaje svega, naravno! Imam osjećaj da su se i ovi okrenuli protiv dode. Ne piše mu se dobro.
Nema se love.....na kraju ce potpisati sve sto zelis,a narodu se prikazati da je izasao kao pobjednik.Sad ce ovi SDA uhljebi da pisu kako ih je Bake natjerao na povlacenje!
Još dok dođe onaj Palmer,vi će te biti ko mehlem
Zadnje vrijeme doslo - sad im i Rusi zavrcu ruku :( ...e, tugo moja, tugice...
Izgleda ovi SNSD - ci na celu sa Dodikom '' probali '' pa se na brzinu i us*ali !?🤣
isplati se biti fin... finansijski
Jasno je da 30 godina od rata oni ne samo da nisu otišli iz BiH, mislim da je čak i vole. Normalno je to. Radmanovic je bio prvak banjalučkog pozorišta, dakle sklon igranim scenama. Spiric glavni saptac vjerovatno. Život je lijep ipak.