Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se neće protiviti, ako ga usvoje, gotovi su svi, ne samo SNSD-ovci, već ogromna većina njihovih "političara" (čitaj mafijaša), pljačka, laž i obmana je tom' narodu u krvi, ma koliko god glumili "normalne" i "poštene" osobe, i ako takvih ima rijetki su a kao što znamo izuzetak samo potvrđuje pravilo! ;)
ma vlasi ko vlasi! cim sta treba posteno raditi, nece
B.O.G na nebu,a na zemlji gosp. ZELJKO KOMSIC, sve ostalo je dokazani i provjereni S.LJ.A..M
moki- Svi mi znamo kakvi su nasi politicari svi su jedan drugom slicni kao jaje jajetu,znamo mi ko su u SDA ali isto tako znamo i ko je radonjcic i lagumdija,nema ni jedan drugi politicar dase tako naglo i toliko obogatijo kao ova dva,oni su uz Dodika i Miskovica naj-bogati na Balkanu a mozda i mnogo dalje.Licno ne vjerujem da je Bosnjak normalan ko glasa za njih dva.Sigurno u zadnjih 15 godina ne glasam nikoga,po mom misljenju nemam za koga a kada bih morao glasati i zaDodika bi rade nego za ovu dvojicu.....
riba ribi grize rep. :)
Boze,ja sve mogu da shvatim ali pojedince kao npr.pffff,sarajevo i XXL.Dali oni ista pametno procitaju i dali u glavama imaju ista drugo osim slame,ma ko im samo kupi kompjuter.Ma kad spomenu Lagundjiju i Radonjcica koji su kapljica u moru,ako su lopovi(koje je SDA napravili),naspram bandita iz SDA,babinog sina,Muratovica,Bicakcica,Brankovica,Tihica i kompani,Str.za BiH,Silajdjica,Hece i kompani,koji su pokrali milijarde u toku rata i poslije od nas dijaspore,kazem dijaspore jer sam jedan od njih,Islamski zemalja,Evropskih zemalja,Amerike i dr.zemalja i rasprodali sve i opljackali u Bosni sto se moglo opljackati i na kraju NAROD i dusu mu uzeli.I vi sad koji ni marku u djepu nemate i cekate ko ce vam je dati da poijete u kafani kafu jer je nemate gdje zaraditi a i nemozete stom pameti.Zlatko je ovaj put puno zrtvovao i sebe i svoju karijeru i partiju i gospodina Komsica,a to ce vrijeme pokazati,da bih ovu drzavu vratio na pravi put i od raspada koju su doveli do,banditi gore navedeni.
hus 28.01.2013. u 19:2 Ovaj sunetlija može svašta da napiše, pa i ove bisere koje nemaju veze sa stvarnošću. Mržnji istina nije potrebna.
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????
KO TO S.M.I.J.E DA PITA NAS ODAKLE POTICE NASA IMOVINA, PA MI SMO VLAST U RS-u, TO SE NE T.I.C.E NIKOG ODAKLE NAMA TOLIKI MILIONI, MI IMAMO STADO KOJE SISAMO , J.E.B.E.M.O. I EKSPALTISEMO KAKO JE NAMA K.U.R.C.U. C.E.J.F. I STA SE TO KOGA T.I.C.E. Izjavu dao : D.O.D.I.K.
Do skora nisam znao kakvu vilu ima gosp.Dodik na Dedinju....haos,zid četiri metra oko nje,jedna strana ambasada u njoj,naoružani čuvari ispred-mame mi...narode pamet u glavu koga glasate...
Нема од тога ништа, пиши пропало. Па велика већина посланика у Скупштини довела је у пропаст своје фирме које је за багателу покуповала, све распродала и раднике одпустила и сада посједали у скупштинске клупе гдје им боље није бло ни у материном стомаку. Такви треба да гласдају за закон који би их у затворе отјерао. Нема шансе. Пиши пропало. Ово је само још један од бисера наше политичке катаклизме. П.С. У педерацији није тако, тамо је рај, рекли би фанатици и слијепци.
Pa normalno nece LOPOVI da glasaju protiv sebe to je ocigledno tako bi trebalo i kod nas u federaciji
pa zar su toliko ofirni...?
Prepao se Traktorista za imovinu koja vrijedi vise od 200 miliona KM koju je stekao nakon pljacke novca od privatizacije mTela. Isti taj Dodik je 2006 godine dosao na vlast pricom o sumnjivim privatizacijama i profiterstvom a sada se on buni protiv istog. Danas se vodi opsezna istraga u Njemackoj protiv Milorada Dodika i njegovog sina zbog pranja novca sa Hypo Bankom u iznosu od 3,5 miliona eura. Po uzoru na kolegu mu Ivu Sanadera i ovaj se mutne radnje imao sa Hypo Bankom. Zato je neki izmislio pricu da Njemacka planira njegovo rusenje i nekakvo proljece po uzoru na Arapsko proljece i da taj Laktaski vozd tvrdi da je upumpano 10 miliona americkih dolara za njegovo rusenje. Naravno sprema se kraj genocidnog diktatora, fasiste i kriminalca, ali njegovi ce mu presuditi na izborima, kao sto su ga i doveli na vlast 2006. Kraj jedne diktature, bolesnog Traktoriste koji je zelio naslijediti Radovana Karadzica na mjestu vozda i diktatora u cilju discipliniranja Srba u Bosni i Hercegovini.
PA NORMALNO DA NE PASE NEBI NI MENI PASO DA SAM NA NJIHOVOM MJESTU. A OPET SU BOLJI OD NASEG FAHRE NAS FAHRO NA NOVINAMA ZARADIO ZA 10 GODINA VISE NEGO NAJ JACE SVJETSKE NOVINSKE KUCE.
Pa normalno da se suporstavljaju zakonu o porijeklu imovine kad je sve sami lopov do lopova a predvodnik im je ono krmce dodik! Jasno je kao dan!
Ko da je problem zakon :) Ko ce ga ba provest?? Da njihova policija i tuzilastvo ih procesuira? Ma dajte :D