Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva zeljka u predsjednistvu, fino boga mi
tri muskarca u predsjednistvu
Tri mušketiraaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dva Zeljka u Predsjednistvu 🤦🏼‍♂️
Da dva koji je vece musko
DinamoZagreb promijeni terapiju! Toliko gluposti u tako malo rijeci! I Denis je na vlasti zahvaljujuci glasovima Hrvata, kristalicu je pobijedio u vecinski hrvatskim mjestima, pa niko ne kaze e ostavili ste Bakira bez pobjede samo da Bosnjacima napakostite.
Kobilja glava
Pade trojka Covic - Izetbegovic - Dodik 😎😜😝😛
SAMO ME ZANIMA KO IZMIŠLJA OVE BROJKE OD 240 HILJADA ? ČEGA BOLAN + 140 HILJADA OD ŠAROVIĆA ČEGA BOLAN? RS? HAHA PROVIDNO VAM OVO DO P**KE MATERINE !! JER U FBIH SVE KAD SASTAVIŠ NEMA 500HILJADA ;D NE KONTAM OVO, DODIK JE OVE IZBORE DOBIO MEDIJSKI !!!! NEK SE TRAŽI PONOVNO BROJANJE GLASOVA U RS-U !
Dva Zeljka I Denis 😀
Ovaj frajer sa dugom kosom je zeljka cvijanovic
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
Dodik leti u Moskvu
Ova zbljoha pobijedi Sarovica. Pu cc..Propast srbskog puka
u naredne 4. godine zakon će nam sprovoditi 1. Rupa i 2. Mangupa
Naravno da SNSD pobjedjuje. Uhvaceni su na djelu samo u Bosanskom Novom, a bog zna na koliko mjesta nisu. Takvo nesto nije moglo biti napravljeno u samostalnoj reziji. Zanima me samo sta rade Bosnjaci i Hrvati u RS? Kako to da Mijatovic uopce nije bitan u ovoj utrci?
a sta ce bjednica napokon da vidi SARAJEVO
Diskutabilno da ona bude kandidat i izabrana!Neko se sranje garantovano sprema čim Dodik hoće da bude predsjednik Rs!!!!
Centralna Izborna Komisija ne smije slati u javnost i strankama nezvanične rezultate. Tek u ponoć ćemo vidjeti pravo stanje, nadam se nenamješteno
Ljudi moji to 2:1 je samo varka komsica. U predsjednistvu jedan clan moze uloziti veto i oboriti svaku odluku. Ne budite nepismeni molim vas ko Boga
Tog člana koji uloži veto odnosno blokadu sprječavaju nove nametnute Schmidtove izmjene. Edukuj se ti malo
Velika šteta za BiH
nasi su se opametili samo ste jos vi ostali al opet sve isto pored vojina mijatovica vi izabraste ovog gospdina koji vam nikad dobro nista nije donio al haj da i to vidimo