Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se KLOCEVIMA iz SNSD-a pocne obijati od plate za svako NE prisustvovanje na sjednici...vjerujte mi da ce sjediti k'o prikovani za stolicu !!!!!!!!!! Hebes Džaferovica kad plata bude manja za par tisuca ....
Gdje li Dodik nađe ove spodobe Majkićku i Markoviću. Jarane sad da kreneš gradom dobro bi se napatio da nađeš ovako odvratne žene.
koga nema bez njega se moze.
Samo neka neko napiše optužnicu protiv Dodika za negiranje genocida (što je tačno jer to smo čuli svojim ušima), pa neka automatski po tom osnovu da ostavku. Ovo za Džaferovića je rekla-kazala, ako je kriv, opet neka podignu optužnicu, ne branim nikoga, ali isti aršini za sve, a ne kako kome zatreba.
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
A i to me zaboli kuratz sto su napustili opet ce dobiti platu , sta je sa ljudima koji ne rade po 20 godina i vise .... To su nam stranci omogucili nagradili agresora i sada ovi samo rade na razaranju drzave ne vise granatama nego politicki sto je u sustini specijalni rat koji traje evo 20 godina . Sve vec vidjeno '92 nista novo samo novi ljudi poganiji ...
Ti si "druže uvreda čovječanstvu"
Ti si Pantelija, ja mislim, jedini čovjek, kojem bi ogledalce iz bajke reklo, Ti si pantelija najgluplji čovjek na svijetu.
tvoja pismenost i ono što si ti dao čovječanstvu je vrlo upitna, jasno mi je da se mali miševi uvijek kriju iza kolektiviteta, Pantelija dragi, ja ne govorim o Srbima nego isključivo o tebi i dalje stoji da da si ti glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pantelija >>>> baš me interesuje kako ćete se odvojiti???
.....ovako će se "odvojiti" https://www.youtube.com/watch?v=DkFTpZkQIIs
Najveća kazna za ovakve kao što si ti jeste da vas se ignoriše i ostavi u rupi iz koje ste izgmizali.
Pantelija, glup si blago rečeno ali ništa čudno i veći narodi su padali u kolektivno ludilo, srećom ne pada mi napamet da generaliziram ili da etiketiram narod zbog takvih budala kao što si ti.
Bagra
"Dobar ovaj Pantelija" Maratonci ...
Cuj smijenili Dzafu...jbt ode mi stela za posao
ma dabogda ih voda odnijela
Malo setanje po alti i scc umjesto da su na radnom mjestu na sjednici.
Jebe ih Džaferović, ne vadi :)
Ocajan potez SNSD-a koji gubi na svim poljima pa ovim potezom pokusava da skrene paznju sa svojih propusta