Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počeo dodik ko gadafi, po šatorima :)
e, i da ovo dozivim kao rodjeni banjalucanin, da se u centru borika razapne sator........samo je jos falio baja mali knindza :( Napravise od BLuke = Selo, Palanku :(:(:(
http://www.youtube.com/watch?v=MmhT_Ag0cEU
http://www.vijesti.ba/vi jesti/bih/105982-Odbacena-za lba-Desnice-Radivojevica.html
idi se liječe ,krkane jadni.....od koga si ti nastao i tvoji đedovi...pa pet vjekova su Turci vladali ovim prostorima....
pa zar ovo može.., pa da bošnje održe ovakav skup u manjoj blizini od 200 m do škole, fasovali bi od Cika kaznu preko 50 000 KM..
Kao u Albaniji za vrijeme Envera Hodže.Sve ljepota,svugdje med i mlijeko,nema niko da brine.Tu je drug Mile koji budno motri i brine za narod u boljem dijelu \"nametnute\" BIH.Pa od onakve Banja Luke,od nekad kažu mnogi najgodspodskijeg grada i u bivšoj državi naparavi srpsku palanku.Još samo da su tu Ceca,Era ojdanič i ostala guslarska \"demokratska\" kompanija preko Drine.I na kraju ko će to sve da plati.Pa plaćaj narode srpski,što ćeš sutra kao i mnogi i u Federaciji kopati po kontejnerima.
Za je.benu slogu sam, vidjeli smo da na kraju pusi samo bijeda, Dodik se obezbjedio, al sta ovi penzioneri rade??? Inate se, samo se inate. Kad pobijedimo sopstveni inat tad cemo krenuti naprijed. Vidjeli smo u ovih cca 20 godina da se ne zivi od Dodika, Tihica, Alije i slicno, nego od love, a love nema dok jedni druge poklapaju po usima i kobtriraju! Je.base nas jedni, sad nas je.bu drugi.
Imali neko mozda rizlu?
A sta ocekivat od genocidnih vlahova nemogu ni djecu ostavit na miru , moraju ih trovat mrznjom od malih nogu.
ko se ovo zeni?
Sta drugo od srbendi ocekivati nego sator i 100 kila masne prasetine ponjanke im se u usta gladna
ahahahah... xD Uh, to šatori, to ace sok multivitaminski, to parizer na koso! Pa ko nebi glaso za njega, haj molim te mi reci!
HEHEH CUJ MINISTARSTVO LAFO A NESMIJU PRNUTI OD SVINJAKSENKA HEHEH JAO SUMARA JEBTE SKOLA PA STVARNO SUMARI ALL PRAVII
Možete kako hoćete ali...NE MOŽETE DOKLE HOĆETE!!!
vidi koji silni srbi cojece!!!
Bosanske posrbice najveci papani na planeti