{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SNSD očekuje veliku pobjedu na predstojećim lokalnim izborima

S
8.9.2012. u 17:15
3
11
SNSD očekuje veliku pobjedu na predstojećim lokalnim izborima
3
SNSD očekuje veliku pobjedu na predstojećim lokalnim izborima
Foto: G. Kec/Arhiv/Klix.ba
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik očekuje veliku pobjedu SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima.
Dodik je na predizbornoj konvenciji Mladih socijaldemokrata i Aktiva žena SNSD-a u Doboju istakao da ovaj skup treba da motiviše sve članove stranke i ostalih partija na vođenje fer i poštene izborne kampanje.

"Mi u SNSD-u smo uvjereni da naša dosadašnja politika i naši kandidati za nastupajuće oktobarske izbore imaju, ne samo društvenu i političku snagu, već i stručne ljude da vode RS prema još većem napretku i prosperitetu", istakao je Dodik.

Aktuelna globalna ekonomska kriza, kaže Dodik, onemogućava brži razvoj i u tom bh. entitetu.

Lider SNSD-a podsjeća da su predstavnici ove stranke u najvećem broju opština RS-a pokazali da su opredijeljeni stabilizaciji u društveno-političkom i socijalno-ekonomsko razvojnom smislu sa kojim će nastaviti i u budućnosti.

"Aktiv Mladih socijaldemokrata i Aktiv žena SNSD-a su najorganizovaniji, najvitalniji i najaktivniji segment stranke, koji godinama doprinose njenom razvojnom uspjehu i realizaciji ideja za koje se SNSD godinama zalaže", naglasio je Dodik.

Na ovoj konvenciji, koja je održana u amfiteatru "Slobomir P" univerziteta u Doboju, usvojena je Politička platforma za predstojeće lokalne izbore. Platformu su potpisali predsjednik mladih SNSD-a RS-a Dušan Petrović i predsjednica Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović.

Nakon održavanje konvencije Dodik se sastao sa rukovodstvom opštinskog odbora SNSD-a u Doboju koje ga je informisalo o aktivnostima stranke i društveno-političkom stanju na dobojskom području.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: