Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
očekuj jednu kurč.inu mamu ti šovinističku
NAMA PATRIOTAMA JE ZLATNA;BOLJE NEMAMO
dozvoli li mu ovo SDP nikad vise necu glasat za njih
Moze kad SDP i SDA dobiu svoja mjesta u vladi RS-a
ZUKORLIC MOZE DA PRDI SAMO PO PAZARU,MADA SE I TU MLATE SA ZILKICEVIM.A BEOGRAD IMA PREKO 2 000 000 STANOVNIKA I ZNAS KAD CE POSTATI PASALUK...NIKAD!!!MOZDA U TVOJIM I ZUKORLICEVIM SNOVIMA
Mozda mu i Jadranka Kosor dadne jedno ministarsko mjesto u Hrvatskoj Vladi nakon rekonstrukcije vlade
pošteno!!!
Srbi pobit cemo vas sve kad pocinje i kod nas revolucija
A lijepog grba i zastave iza dragog nam Dode. Srpska 4 EVER
Nije problem u dogovoru naroda. On vec postoji u djelu koji govori o konstitutivnosti. Problem BiH su religije . Po njima drzava moze pripadati samo jednoj od njih. Krstaski ratovi u BiH jos nisu zavrseni.
Momci, nije meni drago sto je ovakva situacija. Ja se cisto rugam nacinu na koji je ova drzava uredjena. Ima vise primjera u svijetu kako izgledaju visenacionalne drzave i to sve funkcionira. Ne znam zasto ne iskopiramo njihov sustav i rjesen problem. I dok god ne uredimo drzavu kao zajednicu tri ravnopravna naroda ona ce biti ludnica ili nesto gore.
Aneks IV lijepo kaže , ustavni sistem BiH:, ustav Republike Srpske , ustav Federacije BiH sa ustavima entiteta , ustav Brčko distrikta..... To je naš ustavni sistem NEMOJTE BEZ VEZE DEMANTOVATI.... Sve se zna šta se može a šta ne ... Poštujmo ustav i svima će nam biti bolje..... A BiH je NAŠA zemlja SRPSKA ; HRVATSKA I BOŠNJAČKA....... Ako sam Bosanac nisam bošnjak ali ako sam srbin nisam srbijanac već BOSANAC :))))
Laktasenkova vlada odnosno njegova ispostava je se danas zadužila za još 60.000.000 KM za pomoć entitetskom budžetu, izgleda da zabava počinje
Ministarstvo ruda i gubljenja vremena.
Ma sve će biti,i sunce će prestati sjati samo kada?
Bosanski muslimani su ti koji radikalizuju situaciju u BiH! Jednom za uvijek,morate shvatiti da vi,bosanski muslimani,ne možete imati cijelu BiH za sebe i da ne možete upravljati životima i politikom Srba i Hrvata!Što se tiče genocida,bio je nad pravoslavnim Srbima od 1941. - 19415. godine,a koji su počinili Hrvati i njihovo cvijeće,bosanski muslimani!A sad adio,a sad adio, i ko zna kad i ko zna gdje!
Zasto je uhapsen g. Divjak? Dodik ide i na to da nas, nasu djecu i medjunarodnu zajednicu vremenom zamori i otupi svojim izjavama i da na njima odgoji novu generaciju jos gorih zadrtih mrzitelja BiH i zajednickog zivota te da time vremenom dovede do mogucnosti da legalizira i otcijepi genocidom stvorenu RS. Genocid RS-a je dokazan i na medjunarodnom sudu i to nam mora biti i na pameti i na jeziku u svakoj prilici kada je to pogodno/moguce. Zasjenjivanje radikalizacijom odnosa u BiH - plansko otupljivanje cinjenice da je genocidom stvorena RS dovodi do mogucnosti disolucije o kojoj toliko prica. NIKADA SE NE SMIJEMO ZAMORITI PONAVLJANJA I SJECANJA STA SU NAM URADILI. NJIMA JE LAZNI MIT O KOSOVSKOM BOJU TREBAO DA OCUVAJU NACIONALNI PONOS, A NAMA ODRZAVANJE ISTINE NJIHOVOM GENOCIDU I ZLOCINIMA TREBA DA BI IZBJEGLI NESTANAK !!!