Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postignut je dogovor da se otpiše 30% ukupnog duga! Klix malo kasniš.
eih ... kako ja ne znam za to
@Kad ja kažem ja Ni meni nije jasno!
ako se u federaciji ovaj zakon usvoji, scenario je slijedeći : 1. banka isplaćuje novac onima koje je kreditirala, potom propada 2. prije bankrota,žali se ustavnom (i/ili međunarodnom) sudu i naravno pobjeđuje (pošto je zakon van pameti) 3. pošto su ovi "švicarci" s parama odmaglili tuđe kredite opet vraćam JA/MI
pod 2. mislim na "tuži državu" zbog donošenja nebuloznih zakona
Ne bi ni ja podrzao taj zakon,znali su sta prihvataju,vrati koko sto si pozobala,kada bi cetvrtak pazarivao a petak raspazarivao od pazara nebi bilo nista.
Kako će ba podržat kad ode još jedna banka Srpske u PM !. Ovaj put riječ je Hypo Alpe ADria, ali nije jedina ! U FBiH gdje su direktorske plate u bankama 35 000 KM mjesečno naravno da Bakiru i Fadilu takav zakon ne pada na pamet, a KAMOLI da ga protiv ustavno proturi ko onaj protivradnički zakon !!! Neka se bacio u opzicione snove i misli da će ga neko opet izabrati radi toga. Ni ljubitelju zakona Komšiću nto ne pada na pamet ! #FadileOprostiDug !
Nakon dugog sinoćnjeg sastanka predstavnika Hypo banke sa Miletom, jutros obrat. RS je inače dužna Hypo Grupi oko 250 miliona KM. a Hypo imao gubitak za 2015. godinu 43 miliona KM. Sve bolji i bolji entitet.
@SERBIKODrina zato što ću onda opet ja morat vraćat isti taj tuđi kredit ... vidi gornji komentar, pod "scenario"
nece podrzati zakon SDS - a ali ce oni napraviti svoj koji ce usvojiti.to ti je ono, sta god da opozicija predlozi odbicemo ali cemo posle mi to isto ili slicno predloziti i naravno usvojiti, samo da mogu reci kako su oni to uradili a ne neko drugi
Dodik je legenda niko ne moze unistiti genocidnu kao on
hehehehehehe cuj svoje mjenice :D:D