Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa realno je da bude drugo poluvrijeme ovako ocigledno ne moze onda neka bude kako bude a siguran sam da ce Bosna opstati ⚜⚜⚜⚜
Pa vidis da ne moze.Vi bi na silu nekoga drzali uz sebe.Ne ide to tako.Promjenite plocu.I dogovarajte se.A ne cekati strance.
Vidi se da su pustili da se raspadamo. Bosnjaci muslimani su pusteni niz vodu zahvaljujuci korupciji i lopovluku u svojim redovima. Dodika niko nece zaustaviti i nemojmo se zavaravati.
Sve ce to crvi pojest!
To onda znaci 11 dana do vracanja RBIH i Ustava RBIH ... okupator je okupator i nije cudo sto nam zele ukrajinski scrnario i na tome rade a medjun.zajednica cuti .. oni bi da kao u ukrajini okupiraju a da se niko ne opire to zele jedino.. borite se za BIH demokratskim sredstvima i na sve moguce nacine dizite svijest i ne nasjedajte na botovr Sns snsd hdz i druge ali i lose botove fgr sdpsdasbb i sl. Samo borba za domovinu i ukazivanje svijetu sta rade ...
Drzite oruzijeee kuci sviii
Pa uradi bilo šta al samo uradi popusti te nas tekstova i datuma.
I sta je tu sad problem kao kontra mjera zakazati za 11 dana sjednicu na nivou BiH o razmatranju proglasenja dejtonskog sporazuma nistavnim i vracanje ustava iz '92?
Biče rata, spremajte zalihe, na proljeće pokrećemo ofanzivu na Gacko.
Muslimani imaju otvorene pretenzije na Republiku Srpsku i svakim danom šire ratnu retoriku preko svojih medija po Sarajevu.
Sad ako je ne ukinete necete nikad samo naprijed nebeski narode
Kad će sjednica o imovini političara?O kriminalu zadnjih 30 godina ?O korona PROFITERIMA?U oba entiteta istovremeno!
Trpili 15 godina i rekli "Dosta je".Stranci stvarno ne zele dobro ovoj drzavi.
Gdje su sad oni koji kažu da se krmak povlači i da neće biti održana sjednica
Mislim da je vrijeme za ustav iz '91.
Što bi značilo: ine Socijalistička Republika Bosna i Hercegovina, udružena sa drugim republikama u Jugoslaviju, sa Vijećem građana i Vijećem opština, sedmočlanim predsjedništvom, crvenom zastavom i grbom sa dimnjacima, zagarantovanim samoupravnim pravima radnika, ali i dopuštenim privatnim vlasništvom ...
Pa šta ste vi mislili šta je dejton. Ljubavni sporazum?
srbima vratiti te nadležnosti osim vojske i SIPE jer jbga ne mere država bit sa dvije vojske i moramo imat neku policiju da ganja međuentitetski kriminal. i fino moremo isto nastavit živjeti ko i sad bez ikakvih promjena. BiH je još ista država sa dva decentralizovana entiteta. nema NATOa a nebi ni bili da smo ovakvi kakvi smo sad a pogotovo ako se zaratimo. mir je prioritet i zadovoljstvo sva tri naroda pa nek svako uredi ekonomiju i vladavinu pravo po svom ćejfu.