|

SNSD nakon povlačenja DNS-a: To im je loša i nepromišljena odluka

SNSD nakon povlačenja DNS-a: To im je loša i nepromišljena odluka
12
S. H.
5.10.2019. u 16:35
11
komentara
12

dijeljenja
SNSD nakon povlačenja DNS-a: To im je loša i nepromišljena odluka Foto: SNSD
Radovan Kovačević, portparol SNSD-a osvrćući se na odluku DNS-a da zaustavi dalje djelovanje u okviru sporazuma sa koalicionim partnerima izjavio je da SNSD smatra da je to jedna loša, nepromišljena i neodgovorna odluka.
"Ipak, mi smo uvijek za razgovore i nikada nije bio problem da razgovaramo sa bilo kojim od naših koalicionih partnera. U proteklih 20 godina to nikada nije predstavljalo problem", rekao je Kovačević.

Kovačević je podsjetio javnost ali i ljude u DNS-u, da su kada je u pitanju entitetski nivo sve odluke o tome kako će koja stranka biti zastupljena, donošene upravo na osnovu razgovora, prvo na osnovu pojedinačnih razgovora SNSD-a i DNS-a, a zatim i na nivou kompletne vladajuće koalicije.

"Kada je u pitanju lokalni nivo, za sve vrijeme dok je SDS bio vlast u Doboju, DNS je bio glavni koalicioni partner SDS-u. Nama se to isto nije sviđalo, ali nismo donosili bilo kakve odluke o zamrzavanju koalicionih odnosa na svim nivoima. Mi smo uvijek držali do svojih koalicionih partnera i to je glavni razlog što je ova koalicija trajala ovoliko, koliko je trajala, a oni će sami da donesu odluku da li će trajati još", završio je Kovačević.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...