Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da neće doći. Isto tako da savez za promjene glasa protiv ovog zakona. Em neće biti povećanja cijena goriva, em neće stići kredit MMF-a. Baš da vidim kako će ići plate svim ovim uhljebima bez kredita. Da vide kako je radnicima kada ne prime 2-3 plate.
Ti jos uvijek mislis da bi oni uradili nesto sebi na stetu. Mnogo si naivan.
@velikamrkva Da i ne bude nove tranše, nakrali su po zakonu, može im biti i petom koljenu!!!!
I prozivate Cvijanovicku nesto ? Pa ona je za ove dvije Miss Universe!
Cvijanovicka je vise za mister univerzuma, a ove dvije su za grandma univerzuma.
@whey ah mister , miss... sve je to jedno te isto ... uskoro ce to sve biti unisex izbori ljepote. Moramo da ucimo gender neutralnost, inace nista EU ...:P
Sreća pa balije iz SDA ne odlučuju sami o bitnim stvarima za državu BiH....trebamo svi mi Bosanci i Hercegovci Bogu biti zahvalni što u BiH postoje Srbi i Hrvati, inače bi nas balije prodale za šaku pirinča...i istoku i zapadu
Ko ove dvije g.u.z.i treba ga u Hag poslat'...
Jao majko, ove dvije kao zli likovi H.K. Andersena...
Bas me interesuje jesu li ove dvije podrzale zabranu pusenja.
mene bi bilo stid da izgledam ovako ko ove dvije prasice sa tolikim parama .. hodo bi samo po mrklom mraku .. po šumi
U SNSD su slabih jahaci tereba njima 20 cm doslabih same na sjedncu pjevalbi sarajevo grade moj.
Ja razumijem da se ne slazu u misljenjima ali da ne dolaze naposao da nadju izlaz mi nije jasno. Kako se misle dogovoriti?
Sta mislite dali ove dvije znaju koji strani jezik?
Addams Family. Doci ce kad stigne kredit.
Oho......zakuhava de. Al ima jos do 5og. Ne bi bilo cudo da duduk popusti tadi para koje im trebaju da prezive
vidi majkicke rodila je majka jel ovo sminku ima izgleda ko gu+ica naizvrat kome su moze dignuti na majkicku treba dobiti nobela za biologiju i medicinu
Nisam vjerovao da ću se ikad složit s ovom ženturačom s prekomjerno nabačenom fasadom, ali eto, jbg. dođe i taj dan ... Ovaj put se slažem s njom da ne treba doći na tu sjednicu, ali opet, jbg. ne redi nje , ne radi politike zločinačkog udruženja SNSD nego radi omraženih A K C I Z A ... ! ! !
nece biti ni kredita super
Koji licemjeri podrzali zakon, a sad hoce da ispadnu fini pa kao nece doci jer znaju da ce se povecati pa da kao prebace krivicu na druge.
Ja mislim da i ove dvije ubrzo ceka kamenovanje i to od onih koji su ih i izabrali