Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav boni SDP i k.u.r.a.c ,to vam je obicna dronjava kosulja sastavljena s koca i s konopca od ljudi koje niko nije htio da uzme.Jasno je valjda svima koliki je procenat tih nikogovica u M-H/F,sve od zla oca i od gore majke.Ali sta se tu moze,takav je taj Bosnjacki dio BiH,treba se i s njima razgovarati sto rece pametni Dodik.Nagoni ga EU da razgova sa svima ukljucujuci i Rome-a kao da su opet Bosnjaci bolji od Roma. HAJ DOVALE!
Treba FBiH i RS povezati strankama. A bolje da je poveze SDP nego HDZ.
I treba i njemu dati sansu.
Ja vise vjerujem Dodiku nego Covicu&co.
Haj sta vise hakate Dodika. A sta HDZ su ko pro-bosanske stranke. Neka i Dode u opticaju. Sta znas mozda bude bolja vlada neg sa HDZ-om.
Kakvi jadovi takvi i komentari
Bježi bolan i Alija je onda pravio vladu sa SDS-om misleći ako su na vlasti nekako ćemo se već dogovoriti i neće biti rata pa ga opet danas zovu islamistom, preglasavao kažu Srbe, htio šerijatsku državu. Ako SDP ne može formirati vlast sa probosanskim strankama, a SNSD to sigurno nije, onda je opozicija bolja opcija.
Jest ovo je istina,sinoc kad sam bio u Laktasima u Hotelu Kaldera smo se nasli moj Mile i ja,i dok mi je pusio kaze da bi volio da popusi i Zlatku iz SDP-a,kaze u zadnje se vrijeme poceo palit na osunecene(obrezane) kite,one bosnjacke,prave slavenske sto nisu zaprljane krvi. Kaze srpske mu kite sve smrde na turske,valjda zbog previse istih gena koje dijele zbog 400 godina sexa. Uglavnom,covjek je spreman da pusi Zlatku,sto mi je i osobno prisegao.Ocite se vidi da je mnogo opcio s Covicem zadnjih dana pa je malo i hrvatski poceo da prica. I dok sam mu svrsavao usta digao je 3 prsta i sav slipav promrmljao zivjela Republika Srpška i da nema Bosne i Hercegovine. I jos samo da kazem da je racun od 450BAM za luxsuznu sobu hotela,posteno platio iz proracuna RS.
@Vuk Pa ti ne znaš ni šta si, ko si, a kamoli šta pričaš. Jadniče, da imaš imao pameti takve stvari ne bi iznosio na sa-x portalu, nema ti smisla da govoriš protiv onih čijim se portalima služiš. Idi na priština-x..., pardon ne možeš ni tamo... idi na šumadija-x.com.... :) C*
kvo kvo kvo kvo
@neko ekavica je dokaz da su vlasi iz rumunske pokrajne Vlaska naucili Bosanski jezik,jer svaki stranac koji uci bosanski zapravo prica ekavicom jer mu je lakse
ako ti nije stalo do BIH zasto uopste i formiras vlast, nek bude zemlja bez vlasti, nek se podijeli, odakle ces onda da punis svoje dzepove, sta cemo s ratom od 10.000 eura, sta cemo sa lopovima kojima si duzan, kako ces sinu dati 3 miliona ah mile srbine??? e narode siromasni i u dzepu i u glavi !!!
Dabogda se nikad ne formirala vlast!
Smrdin Mile genocidas okrece plocu, nemoj da se plasis smrdine! Hehehe...
19:22