Tuzla pod bijelim prekrivačem
11
Snježna idila u "gradu soli"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravnije bi bilo da su napisali razdragane ili razigrane djece od \"djecurlije\". To se valjda odnosi na nevapitanu djecu ili ?
da mi imamo u tuzli cojeka za izvanredne situacije ko sto zagreb ima, bivseg ratnika sa prvih linija, gdje bi nam kraj bio...
volim te bosno i tuzlo moja kakva god da si moja si i moj rodni grad
Laka noć svim Hrvatima ma gdje bili.
Joj, ima 30 cm, znam ja koliko je to... :)))
Ako ima 30 cm ja sam konj. Na slikama se vidi da nema ni 20 cm.
Kazem ti, nije problem u visini, nego u brzini padanja, najjača mećava u zadnjih 57 godina. Bilo je i viših cm, ali bi danima padalo.
@hrvojezg ...na snježnom usponu vidiš ko je vozač a ko \"vozač\" :))...a, vidim i vaši šleperaši obožavaju ljetne gume na prikolicama :)...usput, šta bi vas snašlo sa meter snijega, ne smijem ni zamislit :)
A što se tiče routera, ima tko da brine o tome...;)
Vidjeh da jesi i odgovorih. Mi u Zagrebu sam navikli da zimske sluzbe pociste prije nego se probudimo, ali prenaglo je napadalo, pola metra u periodu od samo šest sati. Inače živim na bregu pa se uz pomoć gravitacije u prvoj brzini skliznem do grada. Povratak zna biti otežan.:))
@hrvojezg ..ja se sinoć zabrinuo zate :)...ipak ste vi, zagrepčanci, nevični snježnim radostima :))...samo stavi lance na ruter, i nemaš problema...
@hrvojezg ..ja se sinoć zabrinuo zate :)...ipak ste vi, zagrepčanci, nevični snježnim radostima :))...samo stavi lance na ruter, i nemaš problema...
Mozda djeci, odrasli ga uglavnom ne vole ni na slici vidjeti. Sunca nam daj.
Commi, malo nas je stislo bilo, ali smo u zestokom protuudaru lopatama natrpali ta bijela g.o.v.n.a. na traktore i bacili u Savu. Ko neki deja vu. :))
Kad smo kod ovih crvenih m.a.m.o.j.e.b.a iz Tuzle...situacija je takva da će: Hrvati biti Hrvati Srbi će biti Srbi A ono duša draga m.a.m.i.c.u mu milu j.e.b.e.m će biti B\'saaaaanac nije on musliman, on je B\'saaaaaanac
@hrvoje ...otkopa li se ti ? :))