Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za grad, al klix je definitivno njihov...
Kad Erdogan u Istanbulu dozvoli povorku ponosa zasto to ne bi ni SDAOVCI dozvolili? Neka mece ko god kome hoce...
GAYarevo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Danas je Sarajevo pokazalo svoje pravo lice: tolerantno, demokratsko i europsko. Bili su demonstracije za i protiv parade, svak je imao svoje mišljenje, ali sve mirno i bez i jednog incidenta (za razliku u Beogradu) Bravo! Živjelo Sarajevo i BiH 🇧🇦🇪🇺☮️
Ima li koja snimka iz svemira hahaha
Stali su tako da ima prostora za još bar tri osobe između njih, očito po nalogu nečijem da ih na snimci izgleda više.
znaci 750 bolesnika iz vana uz ovim 50tak domacih
ma pickin dim ovo sve
Nadamo se i da je zadnja. Bolesnici prljavi, sad mi normalni trebamo napravit neke parade sramote sto smo normalni ili sta?
Pa moje Sarajlije, kako prođe ovaj ružan dan...zar je ovo Sarajevo moglo dozvoliti !!
Mogli ste malo i žablju perspektivu kad ste već ovu iz zraka i onako preko ramena da vidite šta vam to čeprkaju otpozadi!
"Vise hiljada osoba"....ovdje ih nema 500 u vrh glave
Kliks se je prodao za zrno soli. Prodao se za grupu strastvenika. Prodao vrijednost zivota za vrijednost dolara. SRAMOTA.
SANJAJU DRUSTVO U KOJEM CE GRADITI SVOJE PORODICE U IME LJUBAVI I SLOBODE. Pa zar vam draga gospodo nije jasno sta oni zele. Zar ste toliko srcem i intelektom imuni na njihov zov. Na temelju kojih logicko normalnih postavki ce oni graditi porodicu kad je bioloski ne moguce da iz iste proizadje zivot. Da nije usvajanjem. Moze, ali vasih potomaka koji ste ih u ime bezboznistva podrzali. Nase potomke nedamo.
Ajd više odje3ite sa tim pedeVima !!
Bošnjaci opet dokazali da su tolerantan narod, uporedite ovo sa divljaštvom u Beogradu 2010 godine, uporedite ovo sa Valjevom jučer gdje su srpski divljaci skandirali "Ubij, Zakolji da peder ne postoji" i bacali flaše na paradere, nevjerovatno je da narod koji je ovoliko patio koga su komšije vjekovima pokušavale da izbrišu sa lica zemlje, uvijek položi ispit demokratije i tolerancije..
@Musantopgooser23 Ili je to ili zato što su i bošnjački islamistički teroristi lijeni kao i nogometaši :D
Kakav razvrat na prvoj bh. paradi ponosa! Porodice sve sa dječijim kolicima, penzioneri koji mašu sa prozora, omladina koja pjeva antifašističke pjesme, roditelji sa svojom djecom i nasmijani ljudi. Fuj gadovi!
Koji je ceif hodati kad te niko ne gleda? Ulice puste
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
@fbUser1558354578 ajete ostavi za djamiju I savoje nazadne komentare za iste kao ti!