Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav smo mi narod, nama da se sve ocisti od snijega mi opet ne bi bili zadovoljni
Kod nas svako dijete po rodjenju ceka mobitel i auto tako da je ovde ciscenje blokiranih trotoara nemoguca misija. Ocekujemo da 200 ljudi ociste kompletan grad, a da sami nesto uradimo nema sanse, sve sami filozofi koji palamude. Vecina nece kile, sajbu nece da ociste nego naprave roru od 10 cenata i voze.
Tramvaji ne rade. Trotoari nisu očišćeni ni u jednom prioritetu. Sarajevo jutros kao i Sarajevo 1993. god. nažalost.
Stvarno ovaj M. Ramić obavlja društveno bitan i odgovoran posao :)
A tramvaji ne rade
bolje receno ne cisti
Prvo očistlil oko UZP-a (parlamenta )da ovi mogu hebat i ostale narode
Pa su presli da ciste kod UZP II (predsjednistvo), pa UZP III (sudovi i tuzilastva), pa UZP IV (federalni organi), pa UZP V (kantonalni organi), pa UZP VI (gradski i opcinski organi), itd.
49 vozila, 200 radnika?! Ma bjazi, zar toliko?! Jesu vrijedni, hebalo majku, pazi da se ne umore slucajno za te mizerne budzetske plate.