Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čiste saobraćajnice? A pogledajte kako izgleda trotoar! U Sarajevu se pod čišćenjem ulica smatra gu ranje snijega na trotoare.
@zk ...gle...da vam 220 duša očisti 30 - ak kvadratnih kilometara grada i asfalta...đe ste \"plava krv\" nisam vas prepoznao...
@ e moj neka su zdravi, ovi dobivaju platu za taj rad, a nigdje ih.
Mogli su oni iz grasa malo dici guzicu i ocistiti stajalista.
@brko Od cca 2000 stanovnika je sigurno pola zdravo i sposobno da uzme lopatu pa mali ocisti tu ulicu. Jedino ako je tih cca 2000 pobjeglo sa sela od lopate pa sad bježi od nje ko đavo od krsta.
E kako ih ja ne vidim mora da su popili neki carobni napitak za nevidljivost sa obzirom da u moju ulicu od cca 2000 stanovnika ušli nisu
\"Četiriju\"????? hahahhahahahahha!!! Krajnje vrijeme je da zaposlite školovanog ili obrazovanog lektora u redakciji. Ovi \"educirani\" ili \"edukovani\" (čitaj \"OVI\" sa kupljenom diplomom) vam kvare \"rejting\" :))))))