Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep grad ccc
Kakav snijeg je u pitanju?Kako ja vidim ovo je velicanje njihove slave sa ovim zastavama.Neko svjesno ubacuje kosku medju narod.
Pravo lijep starobosanski grad sa lijepom rijekom. Šteta što je protjerivanjem i ubistvima izmjenjeno stanovništvo
NESTO KAO SARAJEVO KOJE JE PROTJERALO 200 000 SRBA
@MujoSlaviDanSrpske izašli sami, naredili im sa Pala i još počupali kablove od struje i grede vadili sa krova, crijep skidali da ne ostane komšijama.. bolesni ste neizlječivo, na žalost :( A i otkud 200 h, kad ih je toliko završilo u kavezu sa lavovima i tigrovima, de se malo skoncentriši :)
Dobar im je onaj Aquapark, bio ja. Malo preskup, ali fin cjelodnevni izlet. Dubrovnik na dohvat ruke, nema guzve na granici. Sve u svemu, pozitivno iskustvo.
@kessler Srbi su svoj opstanak zagarantovali Republikom Srpskom,i Srbijom sa najvećom teritorijom i ljudstvom na prostoru bivše Jugoslavije.Republiko Srpska srećan ti rođendan.
@slaninaicvarci1977. Mogo si donijet šta na čast, malo te slanine, pršute, rakije... A ne da tu prdoklačiš uprazno.
Ne može ti ništa niko Srpska Republiko! Srećni Dan Republike Srpske!
Pokenjam ti se na republiku i na njen dan
Ožujak01 vi niste normalni , pa niko vas i ne dira, sem vaše milicije po BanjaLuci ..