Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno 95% ovih kamiona nema gume kako treba, a o postavljenim lancima da ne govorimo.
sve protekt gume za 100 km, jeftinije gazdi, može još dvije godine
@Bulevar Da li si ti mogao bar jednom oprat chmar nakon velike nuzde,znam da je to vas znak raspoznavanja,ali nama to smrdi,operi chmar bar jednom u zivotu zaboravi sta te je ucio pop u crkvi i vidjet ces da neces vise biti zajedljiv!
Gdje neće kad je svaki pretovaren i ide uz Karaulu 20 km/h
Ovo je prije 16h jer je nakon toga bila ledena bijela kora. Otkud grtalica???? Za 2 sata pomijanja i klizanja vidjeh jednu
Ma nevalja karaula ..... cuj snjeg led lanci gume i pm ... ma do karaule je .ba 🖐
Pa.kako nece praviti probleme kad cekate da napada pa onda počnete da cistite. Evo i u gradu isto. Napada snijeg 20cm vi tad krenete čistiti. Pa problem svima
Padne kiša kolaps je , a ne snijeg.
Ne stvara snijeg problem, nego 99% ovih vozača na kamionima ima gume sa šarom kao na hormašicama a i 100% još na to dodaš pretovar.
Malo snjega padne kolaps odmah.. A najjaca kad kazu iznenadio nas nismo ga ocekivao KJP! 😁
Mokar snijeg, moze se voziti. Nemojte samo ici sredinom gdje nema spura, ja sam probao 2x i malo sam u drift otisao. Dakle samo spurom, 70km/h i vozi. Sretno
Prosao sam ovu dionicu danas dva puta, tako da sam i kamion sa slike sreo dva puta. Gume mi i nisu nesto 4 godina zimske, doduse 4x4 sam i koristim ih samo zimi. Cesta ne da je ociscenja, nego je odlicna i iznenadio sam se broju grtalica i kolicini soli na cesti. Tako da do ceste nije, pripremite se za zimske uslove.
Ova dionica puta je uzasna i kada nema snijega a kamo li kad pada, cesta je polomljena, veliki nagibi su se stvorili a niko nista ne preduzima, najmanje je do vozaca, jednostavno bruka i sramota za drzavu.
Nije se rodio ko je narodu ugodio. Sta hocete snijeg poprilicno ociscen a kada padne velika kolicina nemoguce je ocistit. Zasiti se i prostor pored ceste.Samo znaju pljuvat uz kahvu.
U pitanju je nemar vozaca kamiona. Svake godine se isto desava. Sjecam se prosle godine kada je pao prvi snijeg dva slepera su napravili zastoj na Husinu. Svi koji prolaze tim putem znaju da to i nije neka uzbrdica. Problem je staviti lance, lakse je zahebavati druge i napraviti zastoj.
Kamiondžije, drumski nasilnici.
pa ako se zna unaprijed kakvi ce vremenski uslovi biti u 2-3 dana zasto krecu na put,jel logicnije odgodit i sacuvat svoju glavu,tudju glavu i kamion,sve se vrti oko pare bemo umjesto da sigurnost svih nas bude na prvom mjestu
tuzba protiv onog preduzeca koje odrzava dionicu