Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo nećeš smijeti nosa pomoliti.Odmah će te snijeg otres po ušima!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ćao. Ja sam Teresa Figaldo.. Danas je 26 godina od moje smrti, ako ovo ne posaljes na 20 adresa spavacu na tvojoj strani od ove noci zauvjek! Ako ne veruješ ukucaj na google moje ime i videćeš!
@znalac gradjanska duznost jeste kad je privatna kuca u pitanju, a mi ovde govorimo o opstinskim objektima....pa za koji klinac postoji upravitelj....treba da ga placam i kad dodje do ove situacije ja treba ponovo da se penjem i da skidam snijeg, e malo morgen. nek rade ono za sta su placeni. usput receno, upravitelj je duzan po zakonu ovakve stvari uraditi tj . skinuti snijeg i ledenice sa krova, bilo para na racunu ili ne bilo, a on poslije to moze namiriti kroz redovno placanje. provjerena informacija u stabu civilne zastite.
Nije mi samo jasno sta ovaj blesavi narod naviknut na komunizam hoce od vlasti gledi ovog \"problema\"??? Da se popnu na svaki ybni krov u gradu i da pokupe snijeg, ili sta...??? TO JE VASA GRADJANSKA DUZNOST, SELJACINEEEEEEEEE !!!!!!!
Ma bitno je da računi od upravitelja i komunalaca redovno stižu i to po kvadratu stana. Ovaj grad je kur@c i rupčaga, jednostavno rečeno i ništa više. Ovdje je dobro samo ovima što su pri budžetu, ostali p.u.š.i.t.e ka.rin.u, plaćajte sami čistite. Ko je kriv za Skenderiju, pojeo vuk magarca !
ja kakva je selendra ova BIH pa to nigdje nema....mene je stid reci otkud sam , fuuuuj
Cistite snijeg sa krovova, lijenstine jedne. Samo sjedite i kahvenisete. Toliko nezaposlenih a snijeg pobi narod! Ja, drzave i jada...... Hajmo Bosno!
mozel lajk http://www.facebook.com/photo.php?fbid=307260415988919&set=a.307260229322271.68402.121312001250429&type=1&theater nagradna igra je u pitanju
http://de.omg.yahoo.com/blogs/star-news/angelina-jolie-blasskaltes-skelett-h%C3%A4ndchen-110216858.html
Replika Mirza: mislim da je suludo se penjati i izlaziti na zgrade i čistiti snijeg, pogotovo ne na ovakve koje su amortizovane davno... garant se penju i čiste sa zgrada u EU :D pa ćemo i mi jer tamo težimo ;) smijšno
Pa gdje su snjegobrani? Jes\' tesko dati 50 - 100 maraka pa napraviti snjegobrane na krovu. Malo zica postaviti i ukovati u krov i ti je to. Pa nek onda i pada snijeg s krovova. Izgleda da su skuplji snjegobrani nego ljudski zivot.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 evra.Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? javite se-na: [email protected]
Ovakvima kao @ljut ko ris treba zabraniti korištenje interneta. Idi negdje drugdje pa liječi svoje frustracije. Sram te bilo, stvoru jedan nekulturni. Pu! Sramota za ova forum i kompletnu internet zajednicu, kad jedan ovako nekulturan lik može da piše ovakve bljuvotine. Fuj još jednom!
Pa sto ne ocisti ovaj krov nesreco jedna, hos da neko umjesto tebe to odradi, jeli? Sram te bilo. Vilu ima a tesko mu dati 200 maraka nekom fizikaneru da mu to pocisti. Tesko cemo mi ovako u Europu. Jos fol on ljut ko ris.
prije svega ova gradjevina je iz vremena austrougarske, sto znaci da je starija od ovog puta koji je pored nje...toliko o urbanistickoj saglasnosti....sto se tice odgovornosti...ona je na upravitelju sarajevo stan i opstini koja je vlasnik ove kuce jer vlasnici nisu otkupili stanove u njoj jer nije bilo dozvoljeno od opstine.
postavlja se pitanje šta je starije: građevina ili putni pojas?? ako je građevina što je malo vjerovatno šta će put tako blizu građevinskog objekta?? ja bih prije rekao šta će građevinski objekat tako blizu putne infrastrukture :D još jedan dokaz da država naša radi kako treba.. :D bice još ovakvih i sličnih situacija, jer nam u vlasti sjede \"pismeni\" ljudi ;)