Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"I ove zime nas ja snijeg iznenadio\" rekoše u KJKP Rad-u
kako je moguce da je snijeg u ova doba godine
Snijeg pade,drumi zapadose, Bosnjaci se redom sastadose, pa vjecaju sta im je ciniti, da li treba Bosnu ocistiti, il cekati dok proljece grane, ne izlazit dotle iz mehane. UHLJUPI UHLJUPSKI-SAMO NAUCILI U NANULAMA KLEPETATI !
supcino nemoj ovaj prst dami prevrces ocvikacutiga........
A zašto da čiste,do maja će se i tako sam otopiti.
Lose gume losa auta losi putevi al ipak smo super vozaci u takvim okolnostima. Kad uuporedimo V Britaniju i Irsku saobracaj se obustavi zbog ogromnog broja udesa mismo fenomenalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pokisla mi glOOva ljudi
hvala bogu u tuzli snijega ima samo u tragovima.....nedaj boze da pada ovi iz komunalnog i opstine bi pustili da se sam otopi jer j.b.g tako i u norvaskoj rade! :D
Lely 12.12.2010. u 19:32 Kada moze iznenaditi u New Yorku, zasto ne moze u Sarajevu.... cccc.... propala smo mi zemlja svi gledamo samo njene negativne strane.. U pravu si!! Zima je iznenadila cak i Nijemce vec sada nemaju soli da posipaju ulice,,pa sto nebi i nase iznenadila,,kakve imaju uslove za rad dobro ista i ociste.
Jarane ovo djecu u obdanistu ne bi nasmijalo...malo si mi k\'o retardiran a?
u mene u majke jednom dok je cekala tranvaj napadalo joj sve po glavi zena u hitnoj bila treba nekog sad da tuzi sto u gradu nema puno krovova
@tuzlak, kakvo je vrijeme u TZ??? mozda ce doci i do vas snijeg. sto se tice ciscenje ulica kod vas, kakva je situacija onda?
Kada moze iznenaditi u New Yorku, zasto ne moze u Sarajevu.... cccc.... propala smo mi zemlja svi gledamo samo njene negativne strane.....
http://www.youtube.com/watch?v=YuHPDNIlC9s
U tuzli ni traga snjegu....
koji klocevi.... mozes samo cekati....
Volim snijeg,samo zato da se malo ovi iz Komunalnog probude,al dzabe,opet nece da rade.....xD..SNIJEG