Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako zima-zima je, neka je, poštujem. Ako je snijeg, neka je! Ali da mašine i motori ne bi stali - svječica je tu da pali! Drugovi i drugarice, Bosna Super! Bosna Super svječice! I to iz Tešnja... Sjeca li se ko te reklame?
@bucha potocar. A šta nije Raka Maric rodonačelnik tog opskurnog reklamnog spota?
@Cookiepuss. Ih, ako do sada nisi skontala da sam prolup'o... A ja mišljah da me voleš :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najhladniji dio grada - Grbavica, izmjereno -15
@NikoBitan1010 Ali to nije ono najgore, metereolozi nam i u maju predvidjaju minuse, ali ne na Grbavici, vec malo sjevernije na dionici puta Sarajevo-Vogosca pa se mole poljoprivednici i vocari iz tog kraja da na vrijeme preduzme adekvatne mjere kako bi imali sto manje gubitaka.
Smrznula mi se Mošnja kolko je 'ladno jbt kruh
najbitnije da su zimske sluzbe spremne,sa lopatama cvrsto u ruci
Jao kako se po portalima piše o snijegu kao da je pao u augustu, to neka iznenadjenost, nešto šta li.. Pa ako je zima treba da pada normalno, glupo bi bilo da je umjesto ovog snijega bude -10 i ona magla i onaj čemer. Uostalom fin je snijeg