Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesec dana najavljuju snijeg polovinom aprila i iznenadi ih..Al' kad ih iznenadi u po januara, sto ih ne bi iznenadio u po aprila..Puuu..
Jadni ljudi koji zive od ovoga
ja ovako ne sklepam ni sator za dijete da se igra par sati a kamo li nesto od cega mi zavise svi prihodi
Ovo je stvarno velika steta za vocare kojima je ovo biznis. Ali u biznisu uvijek postoji sansa da izgubis. Zato postoji nesto sto se zove osiguranje!
poticaju su davani tako da trebas dokazati papirima da ti poticaj uopste ne treba
žao mi je ali svakako se ne bi dobro proveli jer su hladnjace pune malina od prosle sezone. to je bila samo dobra fora da se operu pare iz budzeta preko poticaja koji su davani ko zna kome i ko zna kako pa se vracalo u budzet sve preko doprinosa itd.
svi nešto mole boga za pomoć a bog im poslo ovu havariju
Pa ko da su samo malinjaci u BiH !!! Eto nema više ništa u ovoj nam BiH !!! Znam jedino da ovi sa malinama imaju jak lobi i u politici i u medijima !!!
Ja cu svakog zaje i posijat cu prije drugih, neće bit lošeg vremena, neću morat ni ložit drva ni uzimat više, sve ću ih zaje i zaradit više nego svi. A onda bum... 0
I kako će sad da im otkupljivači plate prošlogodišnju berbu....snijeg je kriv za sve ha ya