Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOKU STO VOZI KAMIONE A NE STAVI LANCE NA USPONIMA ZESTOKO KAZNITI KAO I FIRMU SVAKI PUT ISTO KADA PADNE SNIJEG, STALNO SE PONAVLJAJU ZASTOJI I GRADJANI ISPASTAJU ZBOG LIJENE STOKE
Ajmo kazniti gospodu na vlasti što prikupljaju milijarde od akciza, a nisu sposobni napraviti obični cestovni tunel ispod Komara i još koji kilometar ceste do tunela. Ajmo kazniti gospodu na vlasti jer ne želi zaposliti više komunalaca da održavaju ceste kako treba, što im ne daju dovoljno novca da mogu kupiti potrebnu opremu...
Snijeg je pao iznenada. Mogu misliti koliko brzo su reagovale državne službe. Vozač je na cesti. Ne može staviti lance kad nema snijega. Mora staviti tek kad snijeg padne. Ali služba je znala, kao što smo mi u firmi znali prošle sedmice da je danas snijeg. Gledaj prognozu. Njima je to 100 puta više posao nego nama...
Hoće to kad padne snijeg u februaru. Jest bezobrazan baš u ovo doba godine da padne, a putari ga nisu ni očekivali. ccc
Idealna prilika da se Gacic progura do Sarajeva danas ga nece trazit da jr Nefica rokno
Gdje je obustavljen saobraćaj?
vjerujem da je zahebano, ali su makar lijepe slike.......
Ma to je sve nebitno.Ajmo vaziti o bosnjackom jedinstvu blokovima koalicijama a ne o ovim nebitnim stvarima.Prosli put covjek umro u koloni i sta bi nista.
Cim padne 10cm snijega saobraćajni kolaps. Jel moguče da ih je opet iznenadio snijeg?
svi nam se smeju........ :(
komunalne službe jos u cudu. vidi snijeg u februaru grebo te. 😂 i jos da napišem da su komunalne službe novu godinu i onaj snijeg docekale u krugu najuže porodice. 😂😂
Iskreno meni je bila voznja super jer volim zimu.
Najbolnije je što će Globalno zagrijavvanje satrat naše spremne ekipe
Ako je policija vec nesposobna pa ne moze napisati kazne firmama cija vozila ne posjeduju odgovarajucu zimsku opremu, onda neka nadlezni cim pocne padati anijeg zatvore ovaj putni pravac za sva teretna vozila i problem rijesen.
snjega je pao u roku 2 sata, a za stavit lance treba vremena
Zimska služba is feeling surprised in February
da ralice ciste na vrijeme ne bi lanci trebali
Ralica jednostavno nema dovoljno! Nadležni ne žele ''bacati'' pare na nešto što se kao koristi par puta godišnje. To mi je doslovno tako rekao jedan uhljeb u SBK. Mislim ono, bolje da si kupe blindirani Audi koji mogu svu godinu voziti nego da komunalcima daju opremu koja im treba.
"zbog nekoliko teretnih vozila koji stoje, jer nemaju adekvatnu zimsku opremu...." Drmnes gazdi pojake kazne, pa da vidis kako se nabavlja zimska oprema. Sramota, i vozace stavljaju u rizik da ljudi voze sa glavom u torbi, a ugrozavaju i druge ucesnike u saobracaju. Zbog nekog gazde kojem je ljepse kupiti licno ili sinovo auto od 100k a ne kupiti dobre gume za radno vozilo ccccc.
Hahaha,poznajem jednog gazdu koji cesto psuje drzavu a ukrade svake godine 100 hiljada maraka a na kamionima spara kao lud.Zbog toga ima cesto problem sa vozacima koje psuje i tjera.
Evo ga opet, standardna priča o snijegu u zimskom periodu... Joj kako ste ludi ne mogu vjerovat, kolaps je kad snijeg padne 1 metar, ne znam kakva je ovo vijest, čuditi se što snijeg pada u februaru, RAD treba uvijek da je spreman za ovakve situacije i nece biti problema..
Vozači malih auta nesmiju ni pomsliti biti bez lanaca zbog kazne a gazde kamiona samo nazovu šefa policije i sve bude rješeno za minut.Zato se ovo i dešava.
Nista cudno,na nasem kantonu svi znaju kako to funkcionise i da maloljetna djeca tih prevoznika voze auta a to i policajci vide a ne reaguju.Mozda i znas na koga mislim.
@vibrator nemam pojma svaki grad u bosni ima svoje šerife dovoljno je čitati vijesti iz medija kako se bahate.
UVIJEK ISTI PROBLEM! Glavne saobracajnice blokiraju zbog 10 cm snijega