Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad malo sračunaš onda skontaš : šta će 125 komunalaca sa lopatama. Al ozbiljno. Nego daj malo bagre iz KPZ-a da to čiste, a ne da leže i jedu samo....
Nova Vlada treba da zamjeni sve sadasnje Direktore bez izuzetaka iz koje politicke opcije su isti sada u foteljama.
Auti idu, a ovaj glupi Mujo stoji na sred ceste, nije vama lako u Fekacu
ti nisi ceste ni vidio, osim ovako na slici....
@maliumene RS ima vise autoputeva od 18,7
Solidno je očišćen grad, a mislim da je najveći problem nedostatak radnika.
Solidno je očišćen grad, a mislim da je najveći problem nedostatak radnika.
Iznenadio ih snijeg u Januaru, tragi-komedija zivljenja u Sarajevu
Vidi ovog glupog Bosnju na sred ceste
i vecina stanovnika sarajeva ceka da im oni ociste ispred ulaza. sve gospoda. pobjeglo od lopate pa ne moze ni na slici da je vidi.
@OprzeNi poranis, i sve se stigne.
@Ramajanaa Upravo tako. Lopatu u ruke i u dužini svoje ograde ili zgrade očistiti sve pa makar samo za pješake. Imam 20 m ograde i uredno čistim prostor uz ogradu za dječicu koja idu u školu i naravno za ostale pješake. Znam ja da kažu: "Vidi one budale, plaća RAD, a čisti." Bar mi je savjest čista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)