{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snijeg, čist zrak i dobru zabavu Zeničani pronalaze na Smetovima

8.2.2015. u 15:52
116
33
Snijeg, čist zrak i dobru zabavu Zeničani pronalaze na Smetovima
116
Veliki broj Zeničana nedjelju je odlučio provesti na zeničkom izletištu Smetovi gdje su uživali u pravoj snježnoj idili i snježnim radostima.
Najviše radosti snježni prekrivač donio je najmlađim Zeničanima koji su se sankali, skijali, grudvali ili igrali nogomet. Snijeg koji je proteklih dana slabije padao u centru grada, Smetove je ukrasio na najbolji mogući način što su posjetioci odlučili i fotografisati.

"S obzirom da u gradu nema snijega, a i zbog niske temperature malo ima i smoga, odlučio sam da sa porodicom dođem na Smetove i da se svako na svoj način zabavi. Vrijeme smo proveli u sankanju i grudvanju, a sada ćemo popiti čaj i lagano nazad kući", rekao nam je jedan Zeničanin.

Posjetom se mogu pohvaliti i ugostitelji koji su cijene toplih napitaka i hrane prilagodili ekonomskoj situaciji u našoj zemlji pa zbog toga u zimskoj sezoni rade punim kapacitetima.

Putne službe redovno rade na održavanju putnih pravaca prema zeničkom izletištu Smetovi, a domaćini su pozvali sve zainteresovane da im se pridruže i uživaju u snijegu koji je pogodan za sve aktivnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: