Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA AKTIVISTIMA! JEDNOM SE MORA STATI NA PUT KRIMINALU BEZ GRANICA I UNISTAVANJU PRIRODE! RIJEKE SE NE MOGU KUPITI SAKOM PARA, ONE SU VLASNISTVO SVIH NAS! POSTOJE CITAVE STUDIJE SA BEZBROJNIM ARGUMENTIMA KOJI GOVORE U PRILOG BORBE PROTIV OVAKVIH ELEKTRANA!
Dalje nece moci "BUSI"
Kad rade muslimani muslimanima ovo, sto bi Hrvatima i Srbima tek. Tri republike i svatko sebi. Svaki narod neka uplacuje poreze svojima. Puni proračun svome narodu, svoje institucije.
@ gooUser1617356163 Opet jedan jeftini komentar nekog "gooUsera" koji lobira za kriminalce u nacionalistickim dresovima. Ovo sto pises nema nikakve veze sa sadrzajem teksta. Tuzno je vidjeti kako se ljudi kao ti jeftino stavljaju u funkciju destruktivnih projekata.
zaustaviti pljačkaše narodnog bogatstva. ako hoce da ulože nek prave fabrike, ako him treba struje nek postave vjetrenjače i solarne panele, a rijeke sume jezera livade potoke vodu kopilad nek ne barču eto him slobodno tržište pa nek se razlete
MHE ne ugrožavaju rijeke i ničemu ne štete,ako se poštuju okolišne dozvole.
'Ta ima u Becu!?! PolaHko, eto nas i tamo ;)RUUUSHIIIII!
Treba im struju isključiti,neka žive romantično uz svijeće,kao u vrijeme Tita,...struju dobili tek dvadeset godina nakon izgradnje HE Jablanica...nitko tada nije smio ni pisnuti.
Podsjeća me na odlomak iz egipatske Knjige Mrtvih, kada faraon nakon smrti stupa pred bogove i između ostalog se zaklinje da nije zaustavljao tok rijeka. Sama ta činjenica nam pokazuje koliko su rijeke bitne za opstanak čovječanstva
Zato ode narod odavde
Tim ljudima treba ukinuti struju pa nek se snalaze. Valjda imaju alternativna rješenja. Trebali su tako i sačuvati šume, životinje pa nek se mrznu zimi i jedu biljke samo. Od čega oni misle živjeti? Od rijeke koju samo gledaju?
Struje mi imamo i vise nego dovoljno, cak je i izvozimo po povoljnim cijenama, a sami je placamo skuplje nego mnogi u regiji.
ima majmune termoelektrana koja proizvede više nego sve ove male h.e. kad nismo do sada propali, majmune jedan, a uništili smo sve, nećemo sigurno propasti ako zabranimo H.E. na našim rijekama i sprječimo skorojeviće da uništavaju prirodu kao i da se bogate preko naših leđa... Akime, pišam ti se i serem na galvu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odakle se finansira ovaj aktivizam, sve ovo sto je na slici niko od njih ne bi dao cenera za ovu majicu sa printom "krv ili voda"
DA OBAVJESTIM RAJU DA NI KINEZI NECE DOLAZITI U TUZLU :):):):):):) IDEMO JAKO, PROTIV SDA ZLOTVORA I OPORTUNISTA! STOP KRADJI NASIH PAAAARA SA RACUNA ZA EL.EN I ' POTICAJIMA ' SDA FIRMICA, KOJE ZA SVRHU IMAJU BOGACENJE I UNISTAVANJE NASIH RIJEKA, FLORE I FAUNE!STOP! STOP! STOP! Blok 7 koji je smislio SDA vrsuljak se RASPADA! Mic po Mic!
Ovo je nevjerojatno...narod sve sam izborio...jel dosao komsic da podrzi ili barem preko medija...sejdo mlati suplju...Kako je dobro unovčio zlatnog ljiljana...Doživotno ce se bavit politikom i pričat:Čula,rekla,kazala...Rekli su...nisu rekli..! Teme komšića:Plinovod uz savu..dačiću vruće...Pelješki most..dan drzavnosti...Reko plenkovic...peljski most...Dan atifasizma...peljski most...Reko Zoran Milanovic..i kraj mijeseca i 6 hiljada...Narod bio glup narod ostao glup-Sejdo 6000 KM.
@Zabit Kakir je u 32 danu rata....Ofanziva se sprema na Poljine...kazu da ce migranti i SDA botovi biti na trasi puta...Jedva cekam da ih vidim :))))
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
MORATORIJ NA 32 G BURAGERU ;) Ides na smetljiste!Neces se moci uvaliti ni u MJESNU ZAJEDNICU.
Lijepo je kad se građani ovako organizuju i žele nesto sacuvati ili sprijeciti. Međutim, ne znam koji je stvarni interes ovoga, neko stoji iza njih jer groz dugogodišnju praksu građani se ne udružuju, ni kada nam cijene divljaju, ni kada nam akcize dižu ni kada nam PDV rokaju, kada struja, gorivo poskupljuje, zašto tada nema ovakvih ili slicnih prostesta, demonstracija i izljeva nezdovosljstva...
iebala vam rijeka majku, pišam se u nju. Zar nije bolje da imaš električnu energiju magarče.
skidam kapu
Svaka cast.Opet je narod goloruk i bez icije podrske ovo ostvario.A zeljko komsic ne dolazi da ovo podrzi.On se bavi prepucavanjem sa eu i hrvatskom oko peljeskog mosta.Dok narod spasava zivu glavu-svjez zrak i cistu vodu.