Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ljudi,to im je od onih njihovih atom testova u Pacifiku,Oni su toliko glupi da sami sebe podkopavaju sa onim testovima,jednom ce da propadnu poput Atlantide.A ti jeko ko da nikad u skolu nisi isao jebo ti svoju sliku he he,daj zajebi taj rijecnik vise,gdje si bio 92 da tekbiras podrumasu jedan.
JESU LI ONI SIGURNI DA NISU TERORISTI HMMMMM SUMNJIVO MI JE TO NIJE TO OBICNI ZEMLJOTRES ZNA SE KAKO JE NESTALA SODOMA I GOMORA AMERIKANCI CUVAJTE SE IDITE ODATLE I NE OSVRCITE SE, DA NE POSTANETE KAMEN
izvinite ljudi, nisam bio pri sebi ovih dana, molim da mi oprostite... dijagnoza mi je sizofrenija, i cujem glasove koji mi govore sta da pisem i pricam. oprostite svi molim vas, a najvise cestiti srbi i hrvati! amerika je dobra zemlja, necu vise nikad pljuvati po njoj!
JEKO 1 JE HRVAT, ZAR TO NE VIDITE... POIGRAVA SE SA VAMA I NASTOJI DA STVORI SLIKU DA SU SVI MUSLIMANI KAO STO JE "ON", JADNI, PRIMITIVNI, GLUPI, ZAOSTALI I NACISTI I NASTOJI DA PRODUBI MRZNJU IZMEDJU MUSLIMANA I SRBA...
BACEN DVIJE ATOMSKE BOMBE, JEDNA NA HIROSIMU A DRUGA NA NAGASAKI... OD POSLEDICA UMRLO NEKOLIKO MILIONA JAPANACA, A I DALJE UMIRU????
Sto nije 3 miliona jebali sebi mamu
Jeko prvo nauči pravilno pisati. Vjeruj mi da primitivci kao što si ti nisu potrebni bošnjačkom narodu.
ti vlahinjo edit SIKTER !!! da te vise nisam vidijo... tebi je zezanje voliki nasi mrtvi...znas li ti kolko je nasijeh poginulo ?????????? djihad je nasa sudbina ! TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!
Ma nije bitno jel jeko nek mi i on i ovaj drugi polizu jaja
Ma zar ne vidis Italy da neko sistematski zeza... ovo uopce nije jeko.
haj' jeko u p. materinu vise!
ma jok ba, to je taj Sadamov WMD. Proba.
ovo hin je dragi uzviseni Allah kaznijo za sva nedjela koja su pocinili... TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!