Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravit' će se nova veća i ljepša!!
@Dzevy i starija
Nismo isti, vi ubijate neistomisljenike...dok nas boli briga u sta ti, peti i deseti vjerujete
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad ćeš vidjeti komentara. Vlasi karavlasi šokadijo balije komunjare bujrum!
@Latifaga, šta očekuješ, jesu li tvoje cvijećke krotke
balije će biti najgori
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kako? zašto?
da li je iz ikada ukazala na hutbi problem nezakonitog zaposljavanja bez konkursa i sa nastimnim konkurisma jer je to jedan od grijeha koji unistavaju nasu drzavu
demowho, nikad, nit će sebi iko rezat granu na kojoj sjedi. Zato se ovo i dešava.
ako bog misli da je treba srusiti ona je srusena...tu ljudi nista ne mogu...pitanje je smao kojiu je bog poslao poruku ovim rusenjem?
Hajmo pogledat širu sliku, bit malo razumni i nezadojeni religijskim dogmama. "Bog", stvoritelj cijelog univerzuma - milijardi galaksija, triliona i triliona zvijezda i planeta. I, pazi sad. On, šalje poruku tamo nekim Tešnjacima, tako što im ruši munaru ??
Ili još jače, šalje jednom napismenom Arapu u 6. stoljeću (Muhamedu) "Knjigu koja je univerzalna uputa za čovječanstvo, za sva vremena" i u kojoj je svjedočenje jednog muškarca jednako svjedočenju dvije žene ? Nemoj zezat care... :) Kako neko može bit dio homo SAPIENS vrste tako razmišljati i padat na ovaj bullshit ???
Pije se rakija i piva po Tesnju..
haj što se pije,nego se uvozno pije!
kad neko kaze prije je bio kvalitet hahaha
pa nemože preko 5000godina rok trajanja da bude
Koje god mjesto u Bosni pogledaš očigledno je da su svugdje posvadjani sa urbanizmom i bilo kakvim smislom i redom u gradnji. Konjic je ubjedljivo najružniji.
Znači ovo je Allahova volja i džamiju treba takvu i ostaviti. Možda gospodin Allah želi nešto da kaže.
Glupanu netreba nista govoriti kada su gluhi i nijemi.Objekat ostario i srusio se pa sta napravit ce se ljepsi i sigurniji.Djamije nisu prkos one su nas ponos.Tesanjci ce to brzo napraviti uz boziju pomoc.
@senbrun moj se komentar odnosio na ove turbo vjernike, koji i kad dijete dobije rak nabacaju komentare kako je to Bozija, odnosno Allahova volja, pa rekoh je li i sad stvari tako tumače.
@Kapetan26 Naravno da postoji razlika. Zato neko vjeruje i prihvata 'nesrecu' kao Bozije odredjenje, i pored toga istrajava u vjeri i trudi se biti jos bolji i pobozniji. Zato i jest vjernik. Bog salje iskusenja da ucvrsti vjeru kod ljudi. Pa prihvati ili nemoj, u vjeru nema prisile.
napraviti sad 2 munare da ima rezerva. kakav je ovo javašluk samo jedna munara
A blesavih komentara. Ovo je nacionalni spomenik i abd bice renoviran. Munara nece biti ni veca ni manja nego ista kao i prije. Licno sam protiv gradnje bogomolja koje su prazne i neiskoristene ali to opet financiraju vjerske zajednice i vjernici. Neka grade koliko im je volja. Sto se tice ovako starih spomenika kulture to se mora renovirati i odrzavati i to treba da budu angazovani svi nivoi vlasti.
finansiraju i onda se čudite što se ne može za neki vodovod ili kanalizaciju skupit koja kinta, ili za unapređenje lokalnih zajednica, al za džamiju svi fesliju daju. Oduvijek ste i zasluživali da budete robovi.
Treba napravit da se uvlaci-izvlaci na daljinski
Odmah Bakir da podigne tužbu protiv vjetra. Naravno neće protiv onih protivk koga bi tužba i prošla, kao što su Hrvati, ali vjetar bi mogao da plati cijenu.
Nagradno pitanje, ko je poslao vjetar? a) Usora (garant su oni, znamo koliko plaču za Praljkom) b) Teslić (mogli bi bit', imaju iskustva u rušenju) c) Jelah (komunjare su to, Tito je branio ić' u đamiju) d) građevinska mafija (inženjeri iz Kiseljaka i Travnika) e) vehabije (jer nije u skladu s tradicijom)
Umijesto da je obratno, ali provjereno je, gdje je vise djamija vise je nepostenja nepravde i nazadka i opstega haosa.
kako smjesni komentari... ako meni vjetar odnese papuce jel znaci da me bog kaznio ili da nije onaj u kojeg ja vjerujem... iq -200