Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nogomet, nego Fudbal. Mojne meni to, Ba...
@SamoLjiljani a rukomet je onda po nekoj logici Hendbal
@SamoLjiljani ovo je prije 'fuca' :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Play Station mog djetinjstva, prelijepo
Kod mene djeca na zidu nacrtala golu zenu, nadam se da nece slomit k....
umjesto da svako naselje ima barem po 2 3, kad bi malo razmislili skontali bi zasto
U svakom naselju zjape prazni tereni. Kad sam bio dijete tukli se za to ko ce igrati. Ne pravite problem i crnilo gdje ga nema nego svojoj dječici oduzmite tablete i telefone i objasnite da se fudbal moze osim na play stationu igrati i na poligonu. Bice manje ravnih stopala i krivih kičmi.
MISLIM DA TA CINJENICA NA FIN NACIN UKAZUJE DA JE NASE DRUSTVO KREATIVNO, INICIJATIVNO, STRUCNO SPREMNO I PROSTO SPOSOBNO..... TO SU DIJECA. NAZALOST DA TO NE OSTANE DUGO, A KAKO CE OSTAT ISTA DOBRO KAD RODITELJI DIJECI PUNU GLAVU S'ŠUPLJOM PRICOM!!!!!
Svaka cast vraca me u moje djetinstvo 👍
Tekst je sarajevski patetican. Djeca ko djeca. Neka se igraju gdje hoce, samo neka se igraju
Lijevi bek im je malo statican i zelen
Nogomet???
To je vec stara bosnjacka rijec
Pa koja bi to rijec u nasem jeziku bila odgovarajuca da opise fudbal ili nogomet?
e ove slike obecavaju napredak, za ovo ne treba niti punjac, koja je sifra, imate li wi-fi i sl.? samo naprijed i loptu u ruke !
Pravili smo i mi ovdje ko djeca i teren i tribine i svasta nesto, pa nije bilo nacionalna vijest. I vi nemate pametnijeg posla...
Vlasnici pasa na haparatima.
Drvo na sred stadiona, neprocjenjivoooo
Opstine nece da prave terene za djecu jer ce onda privatni tereni ostati bez zarade. Srami se SDA STARADIS OD MLADOSTI.
Treba im kazniti roditelje za uništavanje zelene površine. Ako tu imate nekoliko terena za mali nogomet i košarku. Bezobrazluk.
Ta zelena površina se koristi od 79-te. i ja sam k'o dijete tu igrao. Isto smo radili. Parking ispred zgrada je bio poluprazan pa se i nekako kombinovalo. U krajnjem slučaju bila ''livada'' na kojoj je cesta za Dobrinju .Logično je da je postalo ''tijesno'' sa svim objektima koji su se napravili. Bolje i ovo nego da se truju po haustorima
jedi vnago
Teren ima sve predispozicije za Prvu Federalnu