Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duska nije perfektna, ima svojih bubica, ocekuje mnogo, ali i daje mnogo, ali zato nije korumpiran novinar, odnosno urednik, za razliku od Beciragica, Hadziomerovica, Saracevic Helac & co.
Bravo Duška .. samo dali to znači da je sada opet MORAJU vratiti FTV na mjesto urednika programa ili ... tesla se gora rodio se mis
svaka cast duska, napokon je pravda pobijedila
Kujicu trebalo odstraniti davno iz Bosne a kamoli sa TV.
Dosta si duškala hajde na posao.
FTV je mogao imati smo takav ugled sa sastavom koji je bio nekad (ukljucujuci Dusku). Zbog idiota, nemaju ovakvi ljudi priliku da se pokazu. U nadi, Duska, da se vratis.
Bilo kako bilo ona je legenda , novinar, spiker i urednik koga Bosna u slijedecih 10000 god. nece imati. Kriva je sto je postena i sto istinu govori. Duska samo da znas narod te voli, a prijatelji ce te uvjek voljeti i postovati.
vijest i po! a cijenjenoj redakciji, NIŠTAVO, a ne ništavno!
E Duska, ti koja si ovdje bila citav rat i izvjestavala tjeraju te oni koji su pobjegli, to je isto ko Bakir koji se krio u kabinetu pa sad nas prestavlja Duska svaka cast !!!!!!!
Uvijek mi je bila draga Duska iako nemem na mom tv federalnu tv ali , Bravo za povratak
Sudstvo, svaka čast, Duška znam da si naporna ali neka, pravda je pobijedila.
odbiya da me slusa, ima neke svoye ideye... ne ide to tako. i komšić ako vako nastavi smiyenit ću ga
ma ne radi se o tome, zena nije u nekom njihovo neokomunistickom folu i otvorena je za vise istina u kuci u kojoj postoji samo jedna- Zlajina
A još žena ima halal certifikat.
umjesto da direktor FTV-a, Bakir i ostali uce od nje, oni joj otkaz urucili.