Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo,,čistite sve što nije valjalo ,,
Napokon napravljen korak ka normalizaciji drzave, drzave za covjeka svakako ,ne drzave za foteljare i lopove koje SDA jedino i ima. Ko imalo ima mozga znat ce da je ovo pozitivan koran, a ne negativan.
Kakva panika i borba SDA za mijesta u upravnim odborima telecoma i ministarska mijesta,svi se bore za bosnjake i spasavanje bosnjaka i protiv njihovog nestanka kao da ce iscuriti niz odvod neki ako SDA ne pobjedi a iskreno iako ne volim ni SDP znam kakve podlosti i licemjerstva a o kradjama i licnim interesima pod plastom zastite bosnjaka radi bas ta ista SDA,narod je GLUP daje im sansu za sansom pa moni Bosnjaci bujrum nela nas stite ovakvi zasluzili smo,i oni i ovi drugi su dilajle svijetske,mozda nesto ta Komsiceva stranka uradi ali kada se u ovoj drzavi stavljala ljudska dobrota i sposobnost ispred toga ko stiti interes bosnjaka,srba i hrvata...jadan jadan smo mi narod..SDA JE ZLO
jaooo kako klempotres tiha proda bracu iz čerge...ima da ga naguzeee
dragi moji rođaci Ahmetoviću i Ibrahimoviću bujrum kod mene na Bišće polje ima mjesta za još čergi !
,....hajde ti napiši jedan zreli komentar pa da pročitam ne bih li nešto od tebe naučila :),.....a kako ti zaluta na ovu stranicu hehehe intelektualac? :)
SULEJMAN TIHIC Amir Zukic Sadik Ahmetovic Alija Budnjo i ostali podrumasi i poltroni. SNAGA BOSNE????? BOZE SAČUVAJ !!!!!! Sta uradise od nekad nam najjace stranke koju smo svi voljeli ?
vidi se samo da ti bolestan. To si i dokazao svojom izjavom.
danas lete još dvojica bošnjaka ha ha ha. Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Sa platformom su iskopali jamu legitimnim Hrvatskim predstavnicima a sada oni upadoše u nju.
SDA mrzim te iz dna duse napacene...letite u nepovrat majku vam !!!! \"Ljudi\" koji glasaju za vas su BOLESNI !!!
Kakav Dodik pa vidite da je bio protiv smjene ovih \"ministara\" eto ko sa kim suruje
SDA poslala po selima ljude da skupljaju glasove,SDA koja je uzela na ONE papanske glasove koji mi nazivamo PAPCIMA,koji su se naselil i okotili u Sarajevu.SDA koja vara narod 20 god.SDA koja je puna kriminala ,krenuvši od Bakira,koji se sa lopovima druži i kriminalcima.Zašto da neko podrži SDA? SDP Lopov kao i SDA sve kradu,Damir Hadžič je prodao svu slobodnu površinu u novom gradu i klepio lovu za stranku.Zlatko je običan folirant kao i Tihič,boli njih ki**ta za narod FOTELJA JE ZAKON . ŽELJKO KOMIĆ,tvoj sam član 100% samo ako ostaneš patriota a ne kao ove PRODANE DUŠE iz SDA I SDP-a KOJI PRODAJU SVOJ NAROD RADI STOLICE.
ŽALOSNO hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaha mislim da če tiletu od muke kosa narasti. ŽELJKO KOMŠIČ
kazu prva cestitala iz beograda zlatkova cerka jelena inace clanica seseljeve srpske radikalne stranke a scepo radoncic se zakleo u milosevicev grob da od iduce sedmice nastupa pravna drzava za sve bosnjake porijeklom iz sandzaka a koji se bave casnim djelatnostima kao sto je dilanje droge, otmice djece i ostale aktivnosti :(
zdruzeni agresor jos jedno pokazao pravo lice
Hajde, Bosnjaci, ne panicite. Sutra ce i Srbi jedni druge poizbacivati sa ministarskih pozicija.Ovde su politicari vjerni samo svojim foteljama, a svoje nacije i interese brane samo kad treba raspaliti vatru pred izbore i skrenuti paznju sa pravih problema...
Hvala Bogu napokon da i oni teskom mukom izletise iz vlasti.Dugo su i zakuhavali.Sad treba oduzimati nelegalno stecenu imovinu i polahko ih sahranit zajedno sa njihovim tajkunima.