Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da nekima nije jasno, skupstina kojoj je istekao mandat smjenjuje vladu kojoj je takodjer istekao mandat. Ovako necega nema ni na divljem zapadu..
Poslije od zla oca i gore matere, dolaze od zle matere i goreg oca na vlast
Bravo!
Nije SDA maslo za ramazana, i djeca to znaju, ali u USK vladu smjenjuje i slaže čovjek koji je na sudu priznao da je kao direktor Merhameta ukrao preko 80.000 KM !? Njegov stranački kolega snimljen kako traži pichke da bi zaposlio neku ženu !? Eto, koliko mi možemo nisko pasti... Zemljo, progutaj nas !!
@master_forever daj ne seri
@master_forever Stari, da nam je više takvih ko ti, imali bi razlog sanatorijum otvoriti !!
to boze
lalala pade sdaa
Pade SDA ko sa kruške!
Pade SDA ko sa kriške!
Odrezati SDA gdje god je moguće i nikad više ne dozvoliti da bilo čime vlada sda.hdz.snsd, narode moj!