Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj Zavod je opća propast, imao sam priliku da se u to ivjerim, kčerka onog lopova radeljaša je glavna pravnica, žena 2-3 mjeseca nije dolazila na posao, te babo joj u bolnici, pa krmak umro, pa sve živo ne možeš vjerovati, pa ja sam na kraju pitao jel vi njoj date redovno platu, možeš misliti čovjek leži od korone u bolnica a ona ne dolazi na posao, šta mu možeš pomoći kad ne možeš ući, nego lopuža od lopuže naučila da ništa ne radi.
Imenovana je nova direktorica,kadar NiP.Pa gdje su ti nestranacki ljudi sto su nam obecavali,eskperti.Oni nastavili istom praksom postavljanja svojih ljudi
u pitanju je radeljaš lejla, znači nije ova samira
E cuj SBB, zar ti jos postoje?!
Imal postenih mumina u Sarajevu?
Hehe trojka kao i Sda sto je radila samo podobne.. to ti je ta borba za vlast.. svi ste vi fujjj.. postavite svoje na svim pozicijama , pa onda oni krenu familiju, rodbinu, jarane i eto glasova a obicni smrtnici ko telad godinama po birou.. svi konkursi unaprijed namjesteni provede se samo fol forma.. i tako u krug sve stranke..
Ovo je opsta propast, ova drzava se mora raspast, ugasit, spalit i sve na novo pravit. Kako mi trpimo sve ovo nije mi jasno, do sad bi u normalnim drzavama davno revolucijs bila. Sve go lopov m..ku ima lezihljebarosku.
šibicarskih parazita ko mrava
Za SBB više ni sandžaklije ne glasaju... Uostalom, zar oni još postoje?
Dajte humanitarni broj....pate se ljudi!
Samira je lopov i neznalica.Agresivna debela
Kurta sjasi, Murat uzjasi
Sakib Katana, Munib Jatagan i Milovan Kustura😂
Zavod KS….. Udruženi Kriminalni Poduhvat,… koliko tek tamo ima lažnih diploma!?
Čim je to došlo kao kadar stranke, ne može valjat. Posebno tamo gdje su pare
Šta sad vršite majorizaciju Japanaca hebem vam sve
hahahaha
uposlila me majka VEESTEVEU, zajedno s majkom na poso, u kancelariju pa s posla, svi mi jehbu fameliju jer šmekam kolege za milovanje po kosi. uposlila majka svog debila al sta sad kako dalje kakvu posluku porati ližem čmar tjuberima
Sakibe licemjeru jedan, kazes da je ovo politicki potez, a politika te i postavila. Toliko se uvukao Zilhi u g kada ga te postavljala da ga kasnije nije mogla ni oprati. Od Zavoda si napravio finansijski servis Meditu. Pa pogledaj jadan kako su aplikaciju za prijavu osiguranka za vakcine napravili? Sve se moralo ponovo unositi. I za rezultat ne znamo ni ko je vakcinisan.
Sretno!
99 % odgovornih lica treba pohapsiti ...a samim tim zabraniti rad njihovim strankama koje zastupaju....mislim da bi prodisali...popto smo na škrgama kao riba na suhom....
Nezakonitosti a na kraju nece biti niti jedne krivične prijave.