Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte odmah čovjeka napadati. Šta ima veze što je to on. Pa i svaki drugi bi pročitao program koji mu je dodik napisao, kao što je to on uradio juče. Pošto se više nema šta u rs prodati na čemu je dodik vladao, sada je na malome da otima od države, pokuša vratiti nadležnosti, ukidati državne institucije ne bi li koja marka više ostala u rs, a ako ne uspiju (što naravno neće) onda će imati krivca za lošu situaciju u državim institucijama i tako se javnosti pokušati pravdati. Biće tako u rs dokle god bude vladalo društvo jednog lica zvano dodik!
Drugim riječima, biće smijenjeni svi oni koji ne budu radili po Dodikovim naređenjima... Diktatorsko-fašistički režim de facto.
Dže ste se vi zaletili, sačekajte nas, samo da kahvu popijemo.
Cestitke. Zelembaci ce izabrati vladu na proljece. Hi hi hi hi.
Šuti mali i slušaj šta ti Mile kaže,kad završiš pljačku započetu bićeš smjenjen tj obrisan kao kad guzu tolet papirom brišeš....