Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se cini da je Dodo ovdje ispao lafcina i po. Bosnjake opet niko nista nije pitao :(
ljudi moji potjerajmo BBC BRITANCE KOJI SU NANIJELI NAJVIŠE ZLA OVOM NARODU OVDJE DALEKO ODAVDE pojerajmo ih kako znamo ako nam je stalo ovdje do zivota sjetite se tko je trazio embargo na oruzje i sjetimo se tko je trazio bombardiranje kosova i beograda hrvati srbi muslimani oni su nasi najveći neprijatelji jer oni hoće rat i trvenje a mi bi da živimo i radimo naš zajednički interes je odbacivanje britanskih interesa sa balkana jer je njihov interes samo vječno klanje
Milorad Dodi... 14.05.2011. u 09:29 ne treba zaboraviti da su prije dva dana u FOCI, DRNDIK and Comp. dobili \"BLAGOSLOV\" tamno zeleno svjetlo od POPUZGARE i bratije. Prisjetimo se PAVLA i njegovih blagoslova iz `90-tih godina. DRNDIK, TADIC, DRASKOVIC, SESELJ, NIKOLIC i drugi su pijuni u sahovskoj partiji koju igraju POPUZGARE samo to na zalost publika ne vidi i ne prepoznaje a BiH PULITICARE ne zelim niti pomenuti jer oni su svakako NEPISMENI.
@kondor samo u rs nema PENZIJA
moj dodo , nije ova katarina politicke nauke studirala na elitnom fakultetu u BL. znamo mi da ti smatras , da je politiku voditi kao traktor voziti. prvo po gasu, pa malo prikocis i onda na kraju ipak prebacis u rikverc!! katarina : \"reforma pravosudja neophodna kako bi BIH nastavila put ka eu\" (hajd eto sto ga g...., ali sto mu bona usi uvrces)
ne treba zaboraviti da su prije dva dana u FOCI, DRNDIK and Comp. dobili \"BLAGOSLOV\" tamno zeleno svjetlo od POPUZGARE i bratije. Prisjetimo se PAVLA i njegovih blagoslova iz `90-tih godina. DRNDIK, TADIC, DRASKOVIC, SESELJ, NIKOLIC i drugi su pijuni u sahovskoj partiji koju igraju POPUZGARE samo to na zalost publika ne vidi i ne prepoznaje a BiH PULITICARE ne zelim niti pomenuti jer oni su svakako NEPISMENI.
reforma pravosudja je samo jedna od 35. tacaka koja bih mora da ispuni na putu ka eu ! hvsla milorade sto si nam pogurao tacku 33. ( jer jos uvjek i suvise srpskih zlocinaca seta po PC)
tko normalan jos vjeruje BIKU DRNDIKU?
majke ti jesi glup...
SARAJEVO X.COM CILJANO OBJAVLJUJE NACIONALISTICKE KOMENTARE. A ZABRANJUJE I BRISE KOMENTARE KOJI UKAZUJU NA STETU KOJU TAKO NANOSE BIH-A. SARAJEVO-X.COM CILJANO RADI NA PODIZANJU TENZIJA I RASPIRIVANJU MEDJUNACIONALNE MRZNJE U BIH
Sta cinis crni Milorade? Pa majka mu stara nisi vise na pijaci,hocel bit referendum il nece,sto nas vuces za nos...
SAMO SE VI TJEŠITE DA OVO NIJE POTPUNI KRAH BOLESNE HUŠKAČKE POLITIKE IZ MANJEG ENTITETA! hihihihihihih..... Čavić je podsjetio da je Dodik prije četiri dana u emisiji beogradske televizije B92, tvrdio da “ne postoji niko na svijetu ko ga može odgovoriti od održavanja referenduma”, a da je prije tri dana generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić također na RTRS-u rekao da bi “povlačenje odluke o referendumu u RS-u bila KAPITULACIJA”
ovo je rekla Ashton : \"nepohodno kako bi BiH nastavila na putu ka EU\". a to je uslov 23 od 25 uslova koje EU postavlja pred BiH na njenom putu ka EU. dakle, Ashton je rekla da ce napraviti reformu sudstva koje se svakako mora uraditi. Ovim se samo dolazi do proces koji ne odgovaraju RS, odnosno Dodiku. Ova reforma ne podrazumjeva ukidanje sudstva i tuzilastva, vec stvaranje Vrhovnog suda BiH. ono drugo pitanje o nametnutim zakonima niko ni ne spominje ? sta kaze Dodik na to ? zasto se sada pravi lud ? zasto je prije dva dana rekao da ne postoji osoba koja ce odvratiti RS od referenduma, pa sada to jede bez masla ? zasto v isrbi ovaj samar smatrate pobejdom ? je li ovo ista prica kao pobjeda na Kosovu ? isao je na varijantu da ce bosnjaci staviti nacionalni interes, pa da se ova prica oko referenduma vuce jos najmanje 3-4 mjeseca, al se to nije desilo. zao nam je od sada bosnjaci nece vise raditi posao koji OHR treba raditi !
haha, pametni dodik, hajd sto vrti ove dileje od bosnjackih politicara oko prsta, vec vrti i ove euro-islamofobe Dodik, mozemol malo poslati naseg Izmetbegovica, Slinajdjica, Serica, Pihica is slicne na tvoj kurs iz politike? Da se malo obrazuju ako nisi pre-skup.
Ma kakvo smanjenje tenzija.A stanje u Federaciji između Hrvata i muslimana.A nelegalna vlada federacije,a srednjobosanska županija,a Mostar,.................. Samo u RS nema tenzija!
@binasr Ako znaš, reci šta to Bošnjaci hoće, koji je njihov stav? Ima li uopšte stava Bošnjaka? Stvarno me zanima. Samo nemoj ono, kome se ne sviđa neka ide odavde, itd. Šta Bošnjaci hoće uopšte?