Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim riječima, Bošnjaci su na.....i.
po ovome svemu se vidi jedno,..ocigledno je da agresorska srb. uz pomoc evrope to jeste okcidenta mogla da vrsi genocid nad muslimanskim civilima, zenema djece starcima i uhapsenim muskarcima. u borbi to,je isto ocigledno nijesu imali rezultati uperjedljivo sa arsenalom koji su imali.zasto se sada neponavlja to? nije zato sto je srb. zadovoljan nego zato sto okcidentu vise nije u interesu jedentakav konflikt,znaju da nemogu silom,te pokusavaju sad za jedne perfidnije strane.takoder postoji velika opasnost u slucaju jos jednog konflikta u herceg bosni,formiranje radikalnog islama,cak drustvo po serijatu....imamo primjere da nijedna islamska drzava u slicnoj situaciji nije izgubila u ratu ego diplomatski.pogledajmo bosnu,pa kosovo,pa palestinu,pa ceceniu... to su crvene tacke na globusu gdje se cisto radi o etniji.srbi u stvari historijski gledajuci nikad nisu sami nista uspijeli,nego su vazda bili cuvani velikih krscanskih drzava.jer da nije tako i dan danas bih se vodio rat.
Ništa od toga on će za dvije godine biti u Rusiji sa Miloševićem i Arkanom.
TREBA MU PRESUDITI ONAKO KAKO JE PRESUĐIVAO HILJADAMA NENAORUŽANIH I SLABIH LJUDI. SVE OSTALO JE LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽ....... I BLEFIRANJE NARODU !
i sada će bosanceros napisati bošnjaci su prljavi muslimani živa na 24% i kozoje.bi su potom ce ponivitii još X puta 24% 24 % 24 %.A onda se javlja džihadbosna pa kaze srbi su smrdljivi genocidaši ili nešto tako sve srbe treba u sibir pa nek je.bu krmače srbe na vrbe kada završe njih 2 sa izlaganjem javlja se ampak pa kaže moja žena je ku.rva itd i tako svaki je.be.ni članak idite u k.u.rac sva 3 i napišite ponekad nešto vezano za članak ako je moguće
Koliko je trebalo vremena za presude anti gotovini uporedjujuci sa srpskim monstrumima, ko sto su milosevic, seselj, karadzic, mladic, hadzic itd? OVO ODUGOVLCENJE PROCEDURA JE VISE NEGO PRIVIDNO KOJU HINJSKU IGRI I LAZNU PRAVDI RADI Haska maskarada pravde! GotovinI SU ZA KRATAK ROK DALI PRESUDU A NAJVECIM MONSTRUMIMA SRBIMA NE?!