Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ocam Pa na cemu bi uzimali pare ako bi napravili kako treba i da bude dugotrajno :(
A sta je sa drugom stranom.... odnosno iz grada prema ilidzi... ili se rekonstrukcija mosta odnosi samo na pola mosta?!
Ovi ogromni uspjesi su zasluga mukotrpnog rada nasih izabranika. SDP i SDA da nije njih bilo narod bi se jos uvijek gusio u guzvama, oni su nasa dika i nas ponos, sve bi bilo drugacije da nemamo nasu vladu. Sta reci osim: Hvala im. Kako samo velike i mudre poteze oni povlace.
zato ce biti rekonstrukcija i sljedece godine
Kako glupi novinari... informisite se... vrijeme je islo na ruku izvodjacima, inace bi to jos trajalo... sarajevo-x odron...
Sat vremena od Ilidze do centra? Juce mi je trebalo sat i 15 minuta od Mojmila do Otoke! Katastrofalna organizacija,a koliko smo mi samo nekulturan narod,fuj! Maksimalno nepostovanje,ili nepoznavanje saobracajnih propisa,policajaca koji kontrolisu saobracaj,fuj! To je samo pogorsavalo situaciju,ulijecu jedni drugima,jos se nadju dvojica i naprave udes u sred najvece guzve kod RTV Doma..Ma uzas,nemam rijeci.Zivio tramvaj haha :D
Ovo se garant zakuhalo da javnost vrši pritisak jer se onda ne mora odgovarati za skupo izvođenje radova. Biti će obrazloženje \" pa tražili ste da ubrzamo\". Kako providno.
A moja komercijala jutros okolo išla... Vozač nije znao, ccc!!!! Hvala za vijest, nadam se da će je pročitati i oni iz Grasa.
pranje para u vanishu :D p.s. mjesaj, mjesaj mala, da ne zagori :D
kakav guz ova sestra ima.. vrh
A jel novi asfalt otporan na bombe?
nije se rodio ko je narodu ugodio
je ,b o majku oprase ljudi 500 hiljada nizasta, onaj je most bio jak ko bosmalovi temelji bolje je bilo da su drinsku poravnali da motori ne iskacu iz auta dok vozis P.S: dobra ova koka na zadnjoj slici
haha, zar nisu usvojili vas plan izbjegavanja guzvi??? hahaha, razocarali ste me :D
predstavljaju ovi znakovi na slikama i koji će andrak tu
Svaki put kad sam prolazio nisam primjetio da iko ista radi, ako ikog uopste i ima! Katastrofalna organizacija, i potpuno nepotrebno ukidanje svih traka od samog pocetka posla. Za ovakav posao nije potrebno vise od 3 dana!
Cccc...taman Staka izbacila stolove na cestu...