Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je da neka srpkinja ili hrvatica vredjana od strane nekog incestnig arapa,koji je slicnije majmunu nego coveku,je.b.o vas islam
Toooo..kakva nazovi drzava,takva ambasada i nazovi ambasador i nazovi osoblje!!!Bagro bjelosvjetska!
svo osoblje ministarstva pod hitno smijeniti i na njihova mjesta postaviti komentatore. vidim da mnogi ovde sve znaju o kuvajtu, ministarstvu i diplomatiji. zanima me jedino da li i jedan komentator u stvari zivi u kuvajtu?
slabo se vi razumijete u diplomatiju tako da niste kompetentni da razgovarate o tome...samo se bavite nacionalizmom i vrijedjanjem...Daa ste junaci na djelu,kao sto ste na rijecma,ne bi se ni poturcili...samo lajete ko psi...Da se ne bih raspravljao sa vama,samo cu vam reci ovo turci moji,da treba raspisati referendum ovdje kod nas u Republici Srpskoj,odvojiti se od vas izdajica roda svoga i zavrsiti sa ovim problemima...
tyy slusaj sada dobro. veze nemas ni sa politikom ni sa cim Hajde ne mlati i obrisi se prvo oko usta, a onda i ono drugo ( za razliku od tebe necu se koristiti pogrdnim izrazima) , smrde ti te pogane rijeci koje ti izlaze iz usta. Ovdje , kako ja vidim, vlada ogroman nacionalizam. Niste upuceni dobro u situaciju, gospodine tyy. Pljujete po Srbima, umjesto da obratite paznju na zlodjela Ambasadora BiH u Kuvajtu, koji bruka ovu zemlju i ne radi svoj posao ni priblizno onako kako bi trebalo. I uostalom, hriscanka u Kuvajtu nije nista neobicno. Kada smaknu sve muslimane sa pozicija u pravoslavnim zemljama, tada blatite i mlatite ovakve gluposti. Ljudi, vidite li sta pricateeeee!!!!!!!!!!!??????????????????
ova genocidasica Ana je stavljena samo DA UNISTI BiH-u, tko to jos nije skonto onda stvarno ne vidi dalje od svojeg nosa!!!!!
Vraite se na temu,,dobro netko napisa da od kad Ana Trisis Babic radi pos\'o Svena svje neki problemi?Sven je poHludio ili sta?
Ovaj ravasde je poznat po tome što je nekada Kuvajćanin, nekada Jordanac. majka mu je nekda Bošnjakinja nekada nije. Često je zaboravljao kako su mu se zvali roditelji pa je zbog toga nekoliko puta mijenjao BiH dokumente. Radi istine željezu su Hare i Ravasde prodali kuvajtskoj agenciji KIA za 1 Euro a ovi je preprodali za 58 miliona KM. Koliko su u džepove strpali ova dvojica to zna samo dragi bog. Indijci su kasnije još dodatno ukrali 40 miliona Km tako što su pretopili mašine iz nekih pogona u staro želejzo i potrošili prijeratneželjezarine zalihe koksa, koje nisu kupili nego su i dlaje ostale vlasništvo države...Znači Hare i Ravasde su oštetili državu za 100 miliona KM.
Gdje god i u bilo kojoj ambasadi rade bosanci, ponasaju se krajnje drsko, cak i u njemackoj ambasadi. Pa to ponasanje poprime inace i kulturni njemci, sve zaslugom bosanki i bosanaca koji tu rade, i namecu stranim drzavnicima sliku da su svi u bosni, poput njih divljaci.
Ta Ravasde nije za Ambasadora, i nebi bio da mu nije bilo havera Silajdzica. Sto ova zemlja salje raznorazne kretene sto je brukaju!!!!!! Kako neki smrd moze biti ambasador a nije do jucer bio ni drzavljanin??? A drzavljani moraju da vade potvrde da dokazuju. Jeb im diplomatiju
dobro je da nemam vise BiH pasos pa se sad mogu sa rastojanja smijati ovoj bijedi od naroda.....
Željezaru su prvo hare i ravasde prodali Kuvajćanima za 1 KM, a ovi je onda bez ikakvog ulaganja samo preprodali Indijcima za mislim 40 miliona KM...To je vjerovatno jedna od najvećih pljački u posljeratnoj istoriji BiH..Ja se nadam da će se umjesto ove savjetnice u Sarajevo sa lisicama vratiti \"ambasador\". Ničija nije do zore...
To je onaj lopov što je uništio Unis i prodao UNITIC nebodere za bagatelu, a sam strpao ogroman novac u svoj džep od tog tala..Umjesto zatvorom u Zenici Hare ga je nagradio ambasadorskim mjestom, jer je i on napunio džepove od te pljajčke.. Također učestvovao je, zajedno sa Haretom u sramnoj prodaji zeničke želejzare za jednu marku, koja je poslije predrodata za 40 miliona, i tu je ovaj arapčina bio također dobar financijski..
Jasin Ravašdea jel to nas covjek? Ili Harisov?
nije to nikakav nacizam, to je zdrav razum. Godinama radim na internacionalim projektima i to pravilo vazi ne samo za diplomatiju, nego se primjenjuje i u privredi. Svaki tim se sastavlja po strucnoj spremi a isto tako se postuje mentalitet zemlje u kojoj ce tim poslovati. Ovaj primjer \'Svetlane\' ne znam kako bi nazvao, glupost ili zlonamjero skakanje sebi u stomak. Koliko zena ambasadora ima cjelokupno u diplomatiji BiH? Garant manje od 5% i eto koja slucajnost, da se bas jedna od njih nadje za poziciju u Kuvajtu. Ma daaaj ... ovo je cisto sranje kroz gusto granje.