Komentari (681)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crknite dusmani u Brazilu smo!!!!!!!!!!! Bosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sta drugo genocidasi znaju ? Jedan zaostao narod, kad bi znali da su im se preci Bosnjaci pravoslavci borili pod zastavom ljiljana drugacije bi radili i pricali..Al kad je to maloumno i zatrovano Srbijanskom idelogijom ! ZIVJELA BOSNA <3
Inatite ima iz principa a ako vas budu dirali onda cemo im skupa hebati majku milu....
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Sramota šta nam rade....
Smetaju im simboli jedinstvene BiH! Za nas je to bolje :)
SRBI SU GLAVNI U RS I BOŠNJACI I HRVATI SU NULA ZA NAS
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Ne dajte se. Samo prkosno i ponosno uz našu BIH.
pa nek skinu tu islamsko-terorističku zastavu. to ionako nije službena zastava be-a.
Aaaaaaaaaa glupani i jedni i drugi.A ovi politicari taj nacionalizam bas i vole,dobro im doslo ovo SP.Majmuncine debilske.Pozivaju na rat balavci koji nisu ni vidjeli ni osjetili metke i granate, a oni svaki dan samo kradu i kradu.Poserem se i na jednu i na drugu i na trecu zastavu.
Poseri se sebi na glavu glupsone jedan. Cijeni žrtvu koju smo podnijeli da bi opstali. Da nije bilo Ljiljana ne bi bilo ni nas. Sve bi nas pobilli, samo da su mogli. Sve do jednoga.
Nije sluzbenici iz mup rs vec cetnici koji su vojnu zamijenili policijskom opremom!!!
Iskreno i treba jer ovo su ratne zastave i ovo treba zabraniti isto kao i dvoglavog orla u republici srpskoj. 5 g. zatvora i za jedne i druge
Ljiljani nisu nikakva ratna zastava. to je bosanska kraljevska zastava iz srednjeg vijeka koje se neće odreći svi koji vole Bosnu.
poslije prvenstva idemo tamo sranje praviti?
Postavljanje zstave sa ljiljanima nije ništa drugo nego provokacija i reakcija policije je i više nego na mjestu, za promjenu.
Ma ja. Sjedi, 1. Meni je zastava šumske provocirajuća. Barem ljiljani imaju vjekovnu istoriju. Sta vi imate? Sem genocidaša i maloumnika??
Daj o kakvoj provokaciji vi imate pravo da govorite! Pa vi ste najveci provokatori sto su se na zemlji pojavili!!! Itekako cemo da vas provociramo ovo je nista!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zastava sa ljiljanima je zastava pod kojom je nasa zemlja primljena u ujedinjene nacije, nije ratna zastava, jer da jeste onda i srbi i hrvati ne bi trebali vjesati svoje "ratne" zastave pod kojima su ucinjeni mnogi zlocini, narocito srpska iz rs, ucinili su genocid pod tom zastavom, pa opet nama to ne smeta ,a zaboravljaju da su ljiljani sviju nas. cuj uznemirava tamo neko stanovnistvo???svasta.....
Ugasi CAPS LOCK! To što pišeš velikim slovima ne čini te ništa više pametnijim, zastrašujućim ili relevantnim. Ne znam za ostale, ali ja takve komentare redovno preskačem. Nemam pojma šta si napisao, ali si glup i evo ti dislajk.
Republika hercegovina ali u kur..u mome!!! Samo sanjaj ustaso. Ko te pita sta se tebi svidja ili ne! Ako ti se ne svidja onda brate imas gdje. Kolika je samo lipa nasa. Ovdje nam samo smetas... Hajmo razguli ili prestani laprdati i gledaj ovu lipu zastavu!!
bravo braco nasa samo kacite zastave ponosno , ako bude zatrebalo branit cemo svi vaša imanja BiH
Emire, obećavaš da ćeš doći iz Zapadnja Evrope ili Skandinavije ako počne novi rat?
Kromvel magarcino ja sam u Bosni bio sam tu cijeli rat idiote i nikad necu otici iz Bosne
Pas mater , djubrad genocidna treba opet zaratit da im ebemo mamicu jednom za svagda !
Smrde ne mogu da podnesu sto je BIH u Brazilu, a to je i njihova jedina domovina sto mozda 2% konta i postuje.Meni ne bi smetalo da oni istaknu zastavu njihove prijatelske Grcke a,kamoli zemlje u kojoj zivim i cija dokumenta nosim.
u inat dusmanima, i nisu sbi isti znam ih dosta koji su normala
nije meni cudo za smrde nego za ove nase FOKE sto im se dupe ubudjavilo od fotelje . Pa izrodi p...a vam materina guknite recite jednom STOP ovo je Bosna
svaki dan se sve vise stidim sto sam iz ovog manjeg entiteta
jedva cekam
I meni smeta jarbol s trobojkom na svakom ćošku Ratne Stečevine (RS), i ja hoću da je maknu - onako samo kerovi zapišavaju svoju teritoriju!