Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj državi je potrebno kolektivno čišćenje od svih nivoa vlasti. Zao mi je svakog stanovnika koji trpi neodgovornost i bahatost nadležnih. Podići Krivične prijave od strane građana protiv SDA podhitno. Ubijate vlastiti narod sram vas bilo. Organizovati MASOVNE PROTESTE ! Koliko ćemo dugo još trpiti ? Svi normalni građani trebaju stati u kraj ovom cirkusu!
Protesti su već krenuli ali zbog mnogo važnije i bitnije stvari za glasačko tijelo a to je zatvaranje kafana.
Pametni ljudi...neće da rade za istu platu godinama. Volili ih il ne, policija je to. Čim šta bude, zovi policiju. Nema zanimanja da se ne šprda više na Balkanu kao s njima, da im se nalazi dlaka u jajetu i sl. Kad budete trebali platit kaznu pa vam "oproste", recite NE, ja želim da ti gosn policajac radiš svoj pos'o. Kazni me 200-300-400KM.
2022...
Kad ste se zaposljavali preko veze niste se bunili.
Lajk ako mislis da je trenutna policijska struktura u BiH inkrimirana!
Smanjimo ovim sto imaju vise, tacno na vase trenutne( a i to je puno ) i budete egal.
Ima tu svašta. Osnovica jeste mala ali kada se poveća policajcima povećat će se i onim u kancelariji. Svi policajci imaju beneficirani staž i dodatak na ta neka ovlaštenja. Treba i plate na državnom nivou vezati za entitet pa policajcu iz RS kao policajcu u RS u a policajcu iz Federacije kao policajcu u Federaciji.
Najvise ih ima iz snad sds .. jer sa njima upravlja snsd .. pa onda predsj.predsj iz snsd koji neda marke vise .. premijer tegeltija iz snsd .. sta se desava onda .. trebaju ici pred centralu snsd .. pa sda i dr. Na kraju imamo narusavanje teeit.integr.i suveren. na granici sa HR oni nista ne reagiraju ..
Da se ja pitam treba im vratiti tu osnovicu i platiti ljude kako treba ALI ko to blokira pa rusitelji BIH .. da li oni regairaju na to Ne..
Gospoda lazu, spiker kresti neki su zaglavili u psihozi ti ne bjezi, stani, stani sjedi, jedi, sjedi, jedi Necemo valjda biti mi ta nesretna generacija nad kojom ce se izvrsiti velika posljednja racija
Povećanja plaća možete dobiti samo ako se izborite da se funkcionerima iste smanje za 50 posto!! Mrš! Niste ni vi ništa bolji od njih!
Proglasite policijski sat nevažećim i svrstajte se uz građane BiH. Prestanite biti security agencija političarima
Eh vala da bude jasno i ne kasno, poserem direkt one na vlasti, koji imaju lažne diplome i ako bog da, da vas vidim na onom svijetu koji je vječan, a to vala ćemo tek da vidimo.
Ma sta rade preplaćeni su u svakom pogledu!!!!!!!
Sta vi imate protestvovati, najmanje ste u sluzbi naroda, samo gledate na ulici kako narod da ojadite a znate kakva je kriza....
Ljudi moji ti cije guzice branite i tucete narod ti su vam i je..li majku kroz majku!! Ti vas i kradu i pune svoje dzepove a vi ih stitite!!!to samo u BiH ima.pokrali su sve sto se pokrasti moze ,nemaju dinara ni za osnovno a ne za nesto vise.i vas su novac pokrali !!!! PA IH JOS BRANITE KAD IH NAROD PODJE TUCI I PLATI AUTA I ZGRADE
Dabogda niko nemo politicare kao sto ih ima Bosna
GRANIC’OJ POLICIJI I TUZILASTVU BIH TREBA POTPUNO OBISTAVITI ISPLATU PLATA. NE RADE SVOJ POSAO, NEMA PLATA!
Treba pronaci bilo kakvu birokratsku zaskocicu da im se obustave plate. Ti tipovi nista ne rade, obustaviti uplatu plata.
Onaj glasnogovornik Grancine Policije BiH danas zajebava javno sefa drzave, ono nakon sto je HR vlada upala u BiH, on jos poslao Komsica u PM, kao ko tebe grebe shupak, necemo nista raditi. A vlasine kao ckepi sute. Zato ih treba kazniti za Trgovsku goru kod Bosanskog Novog.