Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj pokazuje da ej Allah spasio konja, i tako je ispravno razmišljati
Adekvatnom opremom... adekvatnom intervencijom... adekvatnim novinarom
zavrsice u sudzuci
kakvo je ovo novinarstvo i objavljivanje netacnih informacija? konj je uginuo? zasto je uopce upao u kanal? zasto je nevina zivotinja izgubila zivot zbog nemara uposlenika Fondacije Zemlja prijateljstva i mira koji su ostavili konje na ispasi bez da su stavili zastitne ograde na mjestima gdje mogu konji da se ozlijede???? Konj se zvao Jessie i bila je izvanredna kobila. Zao mi je samo sto niko od uposlenika nece odgovara u ovoj jebenoj drzavi za nemar.
Sta je sa ovim konjima!? Prvo se samoubio onaj Zukicev,pa sad ovaj pokusao.Nesto tu smrdi,a nije Dodikov analni alpinista Nenad Stevandic.
nazalost nije politicar..to je plemeniti konj..
Kako se konj zove, Dario ili Mario?
znao sam da je politicar ...
Bas mi ga zao jadnika.Ovo se mnogom dvonogom nebi desilo