Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno: Ko traži azil, zbog čega, kako im je ime i prezime, odakle su, zašto su otišli i šta to ekonomske migrante, kojih je 99%, privlači u BiH! Da uzmu i ono malo radnih mjesta? Ali će prije biti da njih azil ne zanima već da dobiju na vremenu i da idu dalje na zapad odakle će ih prije ili kasnije, opet vratiti nama! A šta ćemo mi sa njima, ne znamo ni šta ćemo sa sobom samima a ljudi su bez identiteta, kome mi da ih deportujemo?
dođeš iz pakistana, uđeš ilegalno u državu, uznemiravaš, pljačkaš građane, nakon prijave građane a NE policije, onda reaguje policija i odvede ih u prihvatilište gdje sve živo imaju za ovakvima zatvor plače a ne prihvatilišta koja plaćaju građani
Jeftini politicki trikovi...oni ce se prije policije vratiti u Sarajevo...samo da se pokaze da se kao nesto radi...
Uglavno pakistanci traže azil a mi tražimo islamsku državu ?? Pa imaju je u PAkistanu !
Sve pofatati i nazad u Srbistan
Nije iskljuceno da ovi migranti to ne znaju kako se radi i da je glavni osnov da se odmah ukljuce u SDA i da treba poceti od opstinskih odbora i dolaziti na sjednice i skupove a pogotovo posjecivati Ajvatovicu.
Ajmo hanumice, momci su tu, ne zalite se da fali momaka, fini crni garavi, da vam malo poprave krvnu sliku....
Evo radi Miletovog i Covicevog koncepta uredjenja ove zemlje u kojem se evo godinama evo nalazimo u zastoju sad se ova zamlja koja je jos i prije Hrvatske trebala biti u EU, nalazi izvan EU granice i nije u prilici da ucestvuje u donosenju odluka o migrantskoj krizi, pa sad se mora prihvatit ono sto jest, a to da ce za migrante biti slobodni prostor.
@mirsadgluhovic jesi ti dobro, glupa ti je prica.
Pa jes,ne može to tako.Mora se znat ko smije spavat u parku a ko ne smije.
E što primire u Delijašu, zviznite vi meni k'o keru !!!
Osušiše li ti se serveri!
Evropski narkomanski parlament je juce u Briselu donio nadrogiranu odluku u vezi smjestaja migranata a to je da ce se pravit posebni zatvoreni prihvatni centri "U i izvan EU" u kojim ce migrantima biti razmatrane aplikacije za azil.Znaci BiH je itekako aktuelna za izgradnju jednog od tih centara,.
i dovoljno je da našim lopovima na vlasti gurnu par miliončića i postajemo sabirni centar
Bolje da su ih orevezli u Kladusu. Bili bi blize,,granici,,koju ce preci ovako ili onako.
Samo sto dalje.od nase Republike Srpske, neka ih u federaciji ista ste vjera,vasi su
To su sve potencijali glasaci za SDA imaju sve atribute da postanu talibanu balijski na budzetu